Varkaat...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 454SS, 26.9.2003.

  1. 454SS

    454SS 3rd gear

    ...niillä tuntuu olevan hyvin tietoa siitä, missä kannattaa käydä. Eilen illalla jätin siskoni vaivalla ja lähes kaikilla rahoillaan rakentaman/rakennuttaman Fiatin tallin vieressä menevän tien viereen. Oli ensimmäinen kerta, kun kyseinen auto oli valmistumisen jälkeen yön tollasella paikalla. Aina muulloin tallissa tai valovahdilla varustetussa pihassa ikkunan edessä. No eilen kuitenkin se oli mun muiden projektien tiellä ja illalla sitten en jaksanut enää siirtää sitä. Tänä aamuna yllätys yllätys, uusi Pioneerin CD-soitin hävinny, joitakin levyjä, kaikki työkalut mitä sinne oli jäänyt sisälle ja jonkin verran tavaraa joista mulla ei ole vielä tietoa, koska sisko ei ole kerennyt tutkia autoaan. Menetykset oli vielä suhteellisen pienet, mutta tuntuvat rahattoman opiskelijan pussissa. Vitutuksen määrää lisää se, että auto alkaa just olla kuosissa katollaan käynnin vaurioista ja sillä pääsee kohta taas ajamaan. Tosin ilman musiikkia ja 0,9 pata ei anna edes kovin suloista ääntä. Paikka, jossa tämä tapahtu on n. 5000 asukkaan kylä, joten täytyy lähteä illalla vähän kyselemään.

    Oho tulipas pitkä juttu.
     
  2. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tuollainen kyllä kyrpii aivan kohtuuttomasti. Hevosvarkaat hirtettiin ennen ja syytä olis nykyäänkin. Saunan takana on vielä tilaa.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olikohan tämä nyt sitten CD-soittimen ym. "luvaton käyttöönotto"? Ei siis pyydetty lupaa soittimen varastamiseen. Päänsilitystä siitä vain tulee, ei muuta. Tee ratsia paikallisen amiksen parkkipaikalle iltapäivällä.
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    turpiin vaan tollattia kokovartalojormia.
     
  5. Timmo

    Timmo 1st gear

    [ vakiovastaus ]
     
  6. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Isäukon työkaverilla oli Volvo 544 merikontissa jemmassa jonkin aikaa. Sitten kontti lähti käyttöön ja auto piti tuoda ulos. Ehti olla pihalla yhen yön niin oli ikkunasta menty sisään ja viety vahvistin ym....
    Nykyään auto on meillä navetanvintissä turvassa muiden projektien kanssa, ja jos sinne joku pyrkii niin hauleja tulee persiille!

    Se hyvä puoli näissä pikkukunnissa/kaupungeissa on että usein jutut selviää.
    Meillä taas tämä navetanvintti on keskellä n. 30 ihmisen asuttamaa kylää että aika hissuksiin saa mennä ropailemaan jos ei meinaa jäädä kiinni.

    Ugh, olen puhunut!
     
  7. Fastback

    Fastback Gearhead

    samoilla linjoilla, jos joku tulee häröileen niin löytää itsensä Valmetin piipun takaa ja piipusta ei tule pakokaasua... :grin:
     
  8. perkele

    perkele Gearhead

    joku on tienny että se jää ulos.....elikkä hmmmmm???
     
  9. ripee

    ripee Gearhead

    paikallisen mannen diesel crownin takaluukkuki on varmaan yllätyksiä täynnä!!!!!!
     
  10. levy

    levy 1st gear

    Vittumainen tunne kun menee autolle avaimia taskusta kaivellen ja on lasit paskana ja mankan piuha roikuu tyhjänä! Äiteee!
    Tunne on tuttu.

    Sain mankan takas ja kysyi miliisi jotta: Onko vaatimuksia? Meinasin, vaan en ilenny sanoo että kolleille pamppua persiille ni kärsimyis olis tasan sitte.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mikä ero on "anastamisella" ja "varastamisella?" Joskus kun esim. lehdissä käytetään joko jompaa kumpaa sanaa?
    Oma veikkaus on että "anastaminen" on varkaus jota ei ole vielä selvitetty. Tietääkö joku paremmin?
     
  12. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Näin meidän kylän (Lapuan) asteikolla se meinaa että ANASTAMISEEN syyllityy jos on kunnanvaltuutetun tai opettaja suvun heppu mutta jos on tavallinen rivi-kansalinen, syylityy VARASTAMISEEN. eli se varastaminen tulee AINA kaikkiin paikallislehtii ja toi yllättäen anastamisjuttu ei tuu koskaan.. MIKSIKÖHÄN?
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Anastaminen on jokin mordvankielinen kiertoilmaisu röyhkeälle, lainvastaiselle varastamiselle. Siitä tulee mieleen ananas. Ja samaa luokkaa on nämä luvattomat käyttöönotot ym. paskapuheet.
     

Kerro tästä muillekin!