Varkku voortti.. Tiettääkö kukkaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja Jube-setä, 8.9.2008.

  1. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    Tarkempi osote jätettäköön mainitsematta muitten gangstereitten varalta, muta keskustan laidoilla omakotitalon pihalla seisoo varastona/minä lie ulkohuussina kuuskutonen musta farkku voorti. Onko kellään tietoa, onko myyntitavaraa vai odottamassa aikoja parempia?

    Tutut isännät voi kysellä tarkempaa osotetta puhelimella tai yksityisellä viestillä jos sattuu olemaan lompakossa enemmän täytettä ku köyhälla haaveilijalla. Ajattelin sillä, että jos on myyntivehkehiä niin kysyminenhä ei maksa ku 6,9 senttiä minuutilta.
     
  2. eq9027

    eq9027 1st gear

    SE auto tuskin on myytävänä , epälisin , eikun omistajalta kysymään niin nopeastihan se selviää!
     
  3. ftp

    ftp 2nd gear

    Eipä se kyseinen herra taija kovin innokas olla myymään kalustoaan....
     

Kerro tästä muillekin!