Varokaa virhettä. / konanalan amerikan auto nyrkki pajaa

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hedgehog, 15.6.2008.

 1. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  Virhe 1. Huolto ei kirjannut kuin peräremontin, josta puhuttiin puhelimessa. Autossa oli työ lista Josta kyllä mainitsin, joka osi voinut tehdä myös sitä vaan ei koskaan luettu.

  Virhe 2. Jokke Itse ei kirjannut työmääräykseen muutosta joka sovittiin paikan päällä kun totesin perässä olevan täys tuho (molemat pyörät pyörät pyöri tyhjää ilman vastetta) että autoon vaihdetaan kokonaan toinen vaihtoperä ja G 30 jouset. joka oisi ollut minun mielestä helpoin vaihtoehto

  Virhe 3. Huolto ei soitanut aloittavansa tekemään vanhaa perää joka kielsin juuri tekemästä edellisenä pejantaina (Virhe 2) Jonka olisin puhelin soiton yhteydessä kieltänyt Ehdotmasti tekemästä.

  Virhe 4. Moniurahihna petti ekalla reisulla virheen 1 johdosta.

  Virhe 5. Perään jäi huollon huolimattomuuta
  1 kokonainen rattaan hammas vaikka siihen vaihdettiin koe
  ajolenkin jälkeen toiset oljyt muttei ilmeiseti huuhdeltu perää
  kunnolla jonka seurauksena toisella seisulla kyseinen rataan
  hammas tuhosi välityksen.= perä rikki taas!!

  Virhe 6. Huolto ei myönnä virhettänsä eikä viitsinyt edes tutkia autoa
  vaikka seisoi viikon pajan pihalla, eikä meinaa tehdä asialle
  mitään. Asia menossa kuluttaja-asiamiehen kautta oikeuteen.


  Eli Hyvät Kerholaiset vältäkää virhettä jos mahdollista kiertäkää amerika korjaamo kaukaa.
  P:S Tarkan nimen saa Privana jos joku ei tiedä mikä on JOKKEN Korjaamo.

  Asiaa puitu jokken kanssa tuloksetta.
  Perä levisi keväällä ja tein sen vierheen että hinautin auton jokkelle jossa jokus homma toimikin joskus 90 luvulla. Ilmoitin auton seuraavana päivänä huoltoon perävikaisena ja muutakin huoltoa pitäis tehdä huolto takertui ainoastaan perän huoltoon unohtaen kaiken muun (VIRHE1). Sain kaverin kautta varaperän mutten muuton takia pystynyt hakemaan sitä heti sovimme paikan päällä jokken kanssa että vaidetaan KOKO perä ja G30 jouset heti kun saan haettua perän, tätä jokke ei kirjannut minnekkään(VIRHE2).
  Yllätys oli seuraavalla viikolla suuri kun huolto ilmoitti että auto ajokuntoinen mutta perälle pitäis tehdä jotain jos hyvän haluaa niin ja tämä maksaa sitten 430 euroa työstä jota ei edes pitänyt tässä vaiheessa edes tehdä! kysyin onko öljyt vaihdettu koneeseen ja laatikkoon? Ei ollut (VIRHE1) Kävin paikan päällä kysymässä mikä siinä perässä oikein vielä mättää, toinen laitetuista tasaus pyörästön rattaista syöpynyt. Toimitin niille ehjän rattaan ja auto taas työn alle. Perä auki ja uudet öljyt sisään ja siintäkin huolimatta sinne jäi yksi rataan hammas. Kirjoitan tämän aiheen sen takia että ihmiset tietäisivät PYYTÄÄ KAIKEN KIRJALLISENA ja miten kyseinen pikku korjaamon johto vähät välittää kuluttaja suojalaista! Kulutta sivuita lainattua korjaamo takuu 6KK/15000km

  Asiaa puitu jo poliisinkin kanssa kun jokke otti herneen nenää kun otin auton omilla avaimilla :rotfl: ja seuraavaksi lausunto kieros kuluttaja riitalautakuntaan :argue:
   
 2. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Onko sitten oikea tapa ratkaista ongelma rekistreöityä varta vasten nettifoorumille floodaamaan aiheesta lukuisia viestejä? Ylläpito suosittelee kokeilemaan ensin muita ongelmanratkaisukeinoja, koska kokemusten pohjalta netissä ei asiaa ainakaan saada ratkaistua.

  Ylläpito poisti ensimmäisen keskustelunavauksen tästä aiheesta koska:

  1) teksti oli sekavaa ja ilmeisen kiihdyksissä kirjoitettua
  2) kyseessä oli uuden vastarekisteröidyn nimimerkin ensimmäinen viesti

  Suosittelemme, että tämäntyyppiset aiheet kirjoitettaisiin selkeästi ja perustellen.

  Mikäli kirjoittaja kokee ylläpidon kokemukseen perustuvan ratkaisun vääräksi, on oikea tapa puuttua asiaan on ottaa yhteyttä ylläpitoon EIKÄ RYHTYÄ SPÄMMÄÄMÄÄN SAMAA AIHETTA USEAAN KERTAAN FOORUMILLE.

  -Ylläpito-
   
 3. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  no tulihan se vastaus. ja pakko laittaa uudestaan kun
  hävisi kuin pieru saharaan ja aihe tuntuu kiinostavan kun jo liki 250 lukukertaa aihella!! :D
   
 4. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  Re: Varokaa virhettä.

  Siiretty ylös :D
   
 5. Jasse

  Jasse 1st gear

  Onhan sinulla varmasti kuitti tehdystä peräremontista? Ei luulisi sen kanssa olevan ongelmia järjestää uusi samnlainen remppa takuuseen.
   
 6. Per Besserwisser

  Per Besserwisser 1st gear

  Jep. Jos on kuitti, ja perä kilahtaa heti rempan jälkeen uudestaan, niin.. Eiköhän tuo ole selvä juttu. Siis jos se kilahtaminen johtui sinne perään jääneestä irtohampaasta.
   
 7. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  kyllä vain

  kuitti ja irtohammas tallella. :rotfl: ja tasaus pyörästö on ehjä!
  Luulin että tasaus pyörästö hajosi uudelleen, kun avasi perän oli yllätys suuri kun kaikki rattaissa kaikki hampaat tallella ja yksi hammas nökötti perän pohjalla. Ilmeisesti vaidettu hätäisesti uudet öljyt.
   
 8. yks toine mikko

  yks toine mikko Gearhead

  jos sie oot yhtä sekavasti esittäny asias korjaamolle, kuin nyt oot kirjoittanut tänne tätä tekstiäsi, en lainkaan ihmettele etteivät hommat ole sujuneet kuten olisit ehkä toivonut.

  todella sekavaa jotenkin.
   
 9. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  Korjasin tekstin :D
   
 10. Vani-91

  Vani-91 1st gear

  Sattuhan näitä. Mulle kävin vähän vastaavasti taka taka vuosina kun oli vielä (käyttö raato) mersu alla. Oli helmikuu, 30 pakkasta viikko tolkulla ja katsastus lähestyi. Nostin tunkalla autoa tutkiakseni pohjaa katsastusta varten. Pohjassa oli 1 reikä takana jalkatilassa ja toinen takakaaressa. Vein auton erääseen (jääköö nimi mainitsematta) Ylistarossa toimivaan korjaamoon koska kotona ei ollut silloin vielä pajaa eikä 30 pakkasessa pystynyt oikein hitsailla. Kerroin korjamolle viat, 2 pientä reikää pohjassa ja hintaa hommalle tulee kuulemma n. 100mk. Ok, jätin auton sinne ja kuulemma laitetaan viikoloppuna kuntoon. No maanantaina soitin sinne, ei kuulemma olleet kerinneet tehdä sille mitään ja tiistaina mun piti lähteä rukalle lomanviettoon, ei kuulemma kerinneet vielä siihen menessä saada valmiiksi ja sanoin että haen sen kun tulen takaisin pohjanmaalle. Sain sitten tiistaina vaarin auton lainaksi ja olin oulun korkeudella jo menossa kun korjaamolta soitettiin että nyt oli auto valmis ja se PITÄÄ hakea heti pois :eek: Enhän mä sitä voinut kun olin jo oulussa menossa rukaa kohti. Kaverini sitten haki auton sieltä pois ja sai samalla laskun mukaansa, sehän olikin 800MK :mad: :mad: Soitin sitten firmaan että mitä vittua, jos 100mk piti maksaa, vastaus oli että "no me laitettiin sun autoon kokonaan uus pohja" :eek: :eek: Ei vittu mistään tälläisestä ei ollu puhetta, maks 3000mk autoon. No tarina jatkuu. Seuraavalla viikolla menin sitten katsastamaan ja lopputulos: HYLKY, syy oli reikä takakaarireunassa. Taas soittamaan sinne perkeleen firmaan että miksei sitä oltu hitsattu vaikka oli puhe ja laskukin 700mk yli mitä piti :argue: , vastaus oli että "sielä oli niin pieni reikä ettei sellaiset katsastutksessa haittaa mitään" :eek: :eek: :mad: Kun kerroin että tuli sen takia hylky sanoivat vaan että "jaa" :eek: ja luvasivat soittaa ja korjata sen kun tulee aikaa ja samalla hyvittää sen uusinta katsastuksen hinnan. No sitä "AIKAAHAN" ei sitten koskaan tullut, 20:n soittokerran jälkeen jouduin viedä auton toiseen paikkaa ettei leima lopu kokonaan. Eipä muuten oo sieltä soitettu vielä tänäkään päivänä, aikaahan täs on jo 9 vuotta. Harvinaisen pitkät jonotus ajat :soosoo: Äkkinäisempi vois pian hermostua. :poff:

  Tarinan opetus: ei koskaan Ylistaroon autoa korjauksen tai jos lähteen sinnepäin ryyppämään niin polttopullo mukaan :rotfl:
   
 11. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  Melko kivaa.

  Näitähän näköjään riittää. Kaikki saman aiheen alle vain jos tällaisia Kuprun tekijöitä on ennenmänkin :mad:
   
 12. paja1

  paja1 Gearhead

  sekava se on vieläkin... ensimmäinen painos oli vielä sekavampi :poff:
   
 13. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  mikä tekee sekavaksi?? kerro toki niin korjaan.
   
 14. paja1

  paja1 Gearhead

  jos kirjoitit sen työlistan yhtä vajailla lauseilla/kirjaimilla kun tuon aloitustekstin niin en ihmettele että on jääny jotain tekemättä... no joo,ei herneitä kuitenkaan hengityselimiin,asiastahan olet kirjoittanut.
   
 15. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  Eipä ei annettu vajailla tiedoilla kun puhuttiin paikan päällä mitä pitäisi tehdä firma hoiti kirjaamisen. EKANA on TEHDYT VIRHEET HUOLLOSSA ja SEURAAVANA TARINA KOKO HUOLLOSTA ja viitteenä numeroidut virheet suluissa. Toivottavasti selkeyttää muilekkin. :rotfl: Ja ne ei koskaan katsoneetkaan sitä työ listaa minkä kirjoitin.
   
 16. GMies

  GMies 3rd gear

  Mistähän se johtuu, että toisille tapahtuu jatkuvasti kaikenlaista hässäkkää ja katastrofia ja toiset taas viettää harrastuksensa parissa "tylsiä" hetkiä, ilman mitään "räjähdyksiä" tai paniikkia? :lol:

  Olisko kenties kyseessä ADHDXXL ? :odroll:
   
 17. MaxHeadroom

  MaxHeadroom 3rd gear

  Jos ny pitää vihjeiden perusteella arvuutella mainitun pajan olevan täällä Hesassa päin, niin oon kyllä kaikki täkäläiset "ameriikan" pajat testannu, ja jokaisen kohdalla on ollu jonkin verran ongelmia. Mutta samaa oon kokenu kyllä muidenkin merkkien kanssa.
  Kun tollaisten yleispajojen pitää selviytyä kaikenlaisten pellepelottomien tekemien viritysihmeiden kanssa, niin sattuu ja tapahtuuhan sitä. Toki selkeistä virheistä heidän tulee kantaa vastuunsa.
  Mutta mitäpä Hedgehoggi täältä odottaa, sympatiaa vai neuvoja ?
  Saat multa kumpaakin: Voi-voi ja pidä pintas !
   
 18. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  No se perä ei sitte ookaan rikki, mutta kuitenkin tuolla alussa se oli. Mikäs sen tai kuka käi korjaamassa? :eek:

  Jokke vissiin?
   
 19. Hedgehog

  Hedgehog 1st gear

  Kyllä se perä on taas rikki ja homma edistyi tänään sen verran että sai kuluttaja-asiamiehen kiini jolla oli yhtenevä mielipide korvaus asiasta. Jonka jälkeen olin taas kerran yhteydessä korjaamoon ja asia edistyi sen verran että auto menee juhannuksen jälkee kolmannen kerran pajalle. Palaan asiaa juhannuksen jälkeen :-?
   
 20. tha022

  tha022 Gearhead

  Jotenkin tulee vaasalaisista eurojen merkki korjaamoista lukuisia vastaavia tarinoita mieleen kun luin tämän sekoilun.

  Se vaan ei ihan auennut että annoitko sen itte tehdyn työlistan jokelle vai jätitkö autoon.
  En itte ainakaan noteeraa muut kuin käteen lyödyt työmääräykset, tosin en korjaa autoja vaan hieman isompia moottoreita. Voi lukea iso kone=iso raha :lol:
   

Kerro tästä muillekin!