Varokaa virhettä. / konanalan amerikan auto nyrkki pajaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hedgehog, 15.6.2008.

  1. sakuc

    sakuc 1st gear

    Joo-o. Tässä pajassa pari kertaa käyny toi mun oma laitos pari kertaa.

    No eihän siinä, yhen kerran lodjusta öljyjen vaihto ja pantojen säätö, seuraavalla kerralla kun ite vaihdoin niin pultit oli sormitiukkuudella kiinni, onneks oli liimat välissä.

    Vaihdatin myös uudet suuttimet tohon laitokseen, homma ei ollut ihan halpa keikka ja pari perusjuttua pojilta jäi tekemättä, pakopuolen venojen säätö ja vielä erikseen sanoin että tarkistakaa välykset...

    Kun hain auton takaisin vaihdon tehnyt kaveri väitti ettei pakopuolen pukkeja tarvitse avata.. cumminsin huolto taas sanoi ettei ko. väite pidä paikkaansa, ISBstä pakopuolen pukit on pakko avata vaihdon yhteydessä.

    Eli ihan perusjuttu jäi tekemättä tuon operaation yhteydessä.
     
  2. Kesseli

    Kesseli 1st gear

    onhan toi taivaan tosi et nyrkkipajat rahastaa ehkä vitusti liikaa ja valo hoito maksaa siks remppaan ite ei tarvi syytää ku ittee jos menee vituiks eikä maksa ku osat. En maksais ikinä noita hintoja vedä juttu loppuun asti valohoidosta !!!!!!
     
  3. Kesseli

    Kesseli 1st gear

    onhan toi taivaan tosi et nyrkkipajat rahastaa ehkä vitusti liikaa ja valo hoito maksaa siks remppaan ite ei tarvi syytää ku ittee jos menee vituiks eikä maksa ku osat. En maksais ikinä noita hintoja vedä juttu loppuun asti valohoidosta !!!!!!
     
  4. Lassard

    Lassard Gearhead


    Mitä ihmettä sitä nostamaan, jos ei se pysy itsestään ylhäällä. Ainoastaan myynti-ilmoituksia on nostettu, ei kenenkään henk.koht. viadoloroosaa. Tulee vaikutelma, että " nyt kostetaan isoo kovaa".

    Kerro, miten jutussa kävi, sitten joskus. Mutta asioilla on yleensä kaksi puolta, etkä itse tolla nostatuksellas tee omaa näkökantaasi uskottavammaksi.

    En asu pääkaupunkiseudulla, enkä tunne sieltä ketään autonrassaaja-jokkea
     
  5. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

    Nostin ylös kun päivitin alkuperäistä viestiä ja tulen päivitämään sitä mukaan kun uutta ilmeneen :poff:
     
  6. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Olisi sitten kannattanut mainita että ekaa viestiä on päivitetty. Ei sitä kukaan topikkia aikasemmin lukenut sieltä huomaa. Ja miksei sitä voi kirjoittaa suoraan loppuun, pysyy ketju luettavana.
     
  7. monstertruck76

    monstertruck76 1st gear

    Oulun Viescar

    Vein tuossa taannoin f-150 kolariremppaan ko paikkaan ja If sanoi että kaikki mikä on menny paskaks ojaan ajossa korjataan ja auto käytetään koripenkissä. No sain auton 1 viikon päästä kun olin vienyt sen. Keulapää(puskuri, maski ja ajovalot) oli Vain korjattu vaikka arvio sisältä enemmän.Vastaus oli viescarilta oli että esim etuakselissa oli kulumisen jälkiä joita ei muka korjata..raidetanko kierossa,etunavasta laakeri sökönä ja vanne kierossa(silmällä ei näe mutta TUNTEE ajaessa)Oli kuulemma tehty 4-pyöräsuuntaus mutta enpä usko koska auto kulkee kierossa.Korimittausta ei ole tehty...ainakaan en saanut siitä mitään todisteita. Korjaaja sanoi kun vein auton takaisin sinne että jätä tuohon pihalle valohoitoon ja haje 4 päivän päästä pois,mutta emme sille tee mitään. IFFIN tarkastaja nyt tappelee viescarin kanssa loppukorjauksesta ja mä ajan vuokraaman Landroverilla viescarin piikkiin. Tosiaan olihan nuo herrantoivot käyneet jo lukot rullaamassa ja tyhjäämässä soittopelit uusiokäyttöön mutta ...VIESCAR MAKSAA KAIKKI!!!!!!!HAHAHAHAHAAAAAAAA
     
  8. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

    Re: Oulun Viescar

    Melkoista touhua :eek: :argue:
     
  9. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mulla on kyseisestä Konalan pajasta vain hyviä kokemuksia.
    Se on wanhan liiton ukko, ja antoi puhelimessakin aina hyviä neuvoja.
    Ennenvanhaan kun ei ollut nettiä mistä asioita katsoa.

    En lähtisi tämän yhden tapauksen perusteella kyseistä pajaa boikotoimaan.
     
  10. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Re: Oulun Viescar

    Jos tosiaan tuo on totta ja If on maksanut työmäärääykseen kirjoitetun koripenkissä käyttämisen, eikä moisesta ole edes mittauspöytäkirjaa tai mitään näyttöä, niin näin maalikkona tulisi mieleen mahdollisuus ihan rikoksesta - petoksesta? jos tosiaan ovat ilmoittaneet ottavansa auton sisään neljäksi päivää - mutta tekemättä mitään ? Kyse mahdollisesti lie myös edellisestä? Olikos sinulla mukana ketään, joka kuuli tuon?

    Aika ihmeellistä, että korjaamo ei korjaa, vaikka vakuutusyhtiö niin määrää ja maksaa? Vai oliko kyse siitä, että vakuutusyhtiö maksoi, mutta korjaamo ei korjannutkaan kaikkea?
     
  11. Sputnik70

    Sputnik70 1st gear

    Jep. Yhtä Mopsia siellä korjauttelin aikanaan, kun ei ollut vielä tallimestaa ja eipä kanssa jäänyt kun hyviä kokemuksia kyseisestä lafkasta.
     
  12. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    nooh, ilmeisesti joskus kyseinen nyrkkipaja hoitanut hommat hyvin. Valitettavasti meikäläisen kohdalla hommat meni sen verran pieleen, että enää ei tarvitse mennä sinne. Hyvinhän tässä loppujen lopuksi kävi, kun tämän tapauksen johdosta vaihdoin korjaamoa ja löytyikin todella asiantunteva ja asiakaspalveluhenkinen korjaamo.
     
  13. bootsi

    bootsi Gearhead

    Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta.

    -Hugo- :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!