Varokaas keulamerkki varkaita!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mikke88, 9.9.2007.

  1. mikke88

    mikke88 Gearhead

    ...
     
  2. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Mihin perustuu väitteesi että just rockabillyt niitä repii? Kyllä mulla on semmoinen käsitys että Hopparit ovat enemmän harakan kaltaisia ja repivät mukaansa bling bling huumassaan nokkamerkkejä, erityisesti Mersuista
     
  3. mikke88

    mikke88 Gearhead

    ...
     
  4. Crown57

    Crown57 Gearhead

    Älkääs ny kyllähän rockabilikin saattaa seota Imperialin upeudesta - 8)
     
  5. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Keulamerkkivarkaita . . .

    Joo ihmetyttää kuinka joku kehtaa pokkana mennä viemään toisen autosta itseltä puuttuvat osat.. itseltä lähti kerran nokkamerkki ja yksi pölykapseli kun auto seisoi kadun varressa päivällä muutaman tunnin . . :mad: :mad: aika vainoharhaiseksi ( tai vähintään varovaiseksi ) olen ton jälkeen tullu. . . toivottavasti edes omatunto kirpasee kun joku kehuu hyvää nokkamerkkiä prkle...
     
  6. Tupperware

    Tupperware 3rd gear

    Kyllä noita saatanoita riittää, täälläpäin on ilmeisesti mopoikäset räkänokat asialla. Keulamerkkiä ei saanu irti, venttiilinhatut sen sijan on kadonnu kolmesti, viimeeksi naarmutti ihan uudet vanteet voi vittu kyllä voi pienen ihmisen päivä mennä pilalle. Ja auto on lukitussa hallissa.
    Olis tullu kysymään ni olisin vaikka antanu ne saatanan nippelit. Nyt joutuu vaan kyttäämään. Ja jonain iltana kun saan ne rysän päältä kiinni..
     
  7. mikke88

    mikke88 Gearhead

    ...
     
  8. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    kommareita on joka lähtöön :mad: ehkä ei aatteellisesti mut muuten :wink:
     
  9. herrakani

    herrakani 1st gear

    multa lähti mercurysta venttiilinhattunopat joku 4 kertaa kesän aikana
     
  10. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    Nyt ne on varmaan neljässä -89 Corollassa :rotfl:
     
  11. wiljo

    wiljo 1st gear

    Kelpasipa nuille OOPPELIN keulamerkkikin calibran nokalta :eek: :rotfl:
     
  12. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Onhan noita merkki kadonnut ihan perus käyttökinnereistäkin. Joissain gallerioissa on jopa kuvia merkkikokoelmista, jotka kehuvat irroitelleensa kadunvarren autoista.

    Eipä tuollaiset perus merkit tai venttiilinhatut montaa euroa maksa, mutta kait siinä on se jokin kiinnijäämisen riski josta saa mielihyvää.
     
  13. r.timppa

    r.timppa 1st gear

    multa crysler new york vietiin keula merkkist puolet ja buickist eka yönä yritettiin,mut jäi vaijerin varaan. kunpa näkis :mad:
     
  14. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Missä gallerioissa ???

    Missä gallerioissa ??!! :mad: :argue: :soosoo:
     
  15. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Re: Missä gallerioissa ???

    Noh, ainakin irc-galleriassa muistaisin tämmöiseen törmänneeni
     
  16. tammercity

    tammercity Gearhead

    Kaverin automyyntipihassa kans vorot tykkää käydä katseleen autoja ja viemässä nokkakoristeita varsinkin öisin.. mersujen koristeet varsinkin on suosiossa.

    Noh, josko joku ilta-yö satuttais tässä kyttäileen ja törmään muutamaan nokkakoriste-radio varkaaseen niin pääsee nokkakoristeeks sitten olssin konepellille ja lähetään ajaan rallia Kangasalan mettiköihin :rotfl:
     
  17. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Meno on kuin entisessä neuvostoliitossa jossa kaikki länsimaiset autot oli riisuttu keulamerkeistä varsinkin mersut.

    Hieman off topicin mutta yleinen ilkivalta alkaa olemaan niinkin harmillisella tasolla kuin ABC,n renkaiden täyttöpisteessä oli parisen viikkoa sitten rikottu painemittari täyttöpistoolista henkilökunta vaihtoi uuden ja ei aikaakaan kun puukolla oli katkaistu letkusta venttiiliin tuleva pää pois. Siinä on monelle harmia joka olisi renkaan täytön tarpeessa ja ennen pitkään tälläiset tapaukset johtaa siihen jotta ei missään ole toimivaa laitetta koska ei sellaista kannata asentaa jatkuvan ilkivallan takia.
     
  18. juluma

    juluma 1st gear

    Sama homma kromiset nopat o lähteny 2 kertaa ja sit vielä lähti kilven krominopat....mutta oli ollu kaveri nokkela ja jätti omat mustat tilalle.......
     
  19. zet28

    zet28 Gearhead

    Eiköhän noi venttiilin hatut pääty 99% räkänokkien fillareihin :mad:
     
  20. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    No kyllä ny helpotti

    Meinaan kun noi halpahallista hankitut kaikenkirjavat venttiilipipot on lähtenyt jopa omassakin pihassa jo useaan otteeseen, ja aattelin että tää on jo henkilökohtaista kiusantekoa jonkun kateellisen naapurin taholta, mutta vaiva onkin siis yleinen.
    Hauskaa oli hiffata, kun viime talven aikana vohkittiin yhdet kromi/violettiväriset pipot (jotka sointu kesäauton väritykseen), ja kuinka ollakaan samassa säilytysluolassa seiso parempiakin aikoja nähnyt Bemu, jossa ainoana yksityiskohtana kiilteli juuri samanlaiset pipot. Otin ne talteen varmuuden vuoksi, vaikka mietinkin että tulikohan tässä syyllistyttyä hiukka oman käden oikeuteen. Voihan se olla että olivatkin rehellisesti hankittu, joten jos mainittu Bemu kuski ny lukee, niin sori sulle. Lähetän sulle 1,99 euroo postissa.
    Tän lisäksi tosiaan kuluneen kesän aikana omassa pihassa seisseestä vanhuksesta pöllittiin yhet pääkallopipot, ja yhet tavalliset kromiset. Ja arvatenkin tosiaan paikkakunnaan räkänokkafillarituunaajat (varmaan 5-6 ikävuotta) ovat ylpeydestä soikeita.
    No, onneksi ei köyhään koske, hankitaan lisää...
    :p :p
     

Kerro tästä muillekin!