Varttilasi cougar -69 conv.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja renttu81, 28.11.2010.

  1. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Laitoin nyt tän tännekkin ku asia kaivaa mieltä.. AUTTAKEEE!!!

    Tuli tilattua jenkkilästä uusi(käytetty) varttilasi cougariin pelkääjän puolelle. Nyt sitten tuli huomattua että on leveempi kuin kuskinpuoleinen?? Vanhassa koodi FM-M31 ja uudessa FM-M61??? Uusi lasi on n. 2cm. leveempi. Onkohn tuo umpimallin lasi vai sitten mustangin?? Vai voiko se olla leveempi alunperin?? Lasin tilasin west coast classic cougar inc:ltä ja lasiinkin oli tussailtu -69 conv. Hieman kyllä pistää epäilyttämään.. Jos joku ystävällinen jaksaisi mittailla vastaavista mittoja niin saisi selvyyttä asiaan..
    Blokissa on kuvia kansiossa WTF??. On kyl aika paskat kuvat mut jos niistä jotain apuja ois.. Kyllä odaaa paddiin taas..
     
  2. arrakis

    arrakis 1st gear

    Ei muutakuin lähetät nuo kuvat WCCC:lle ja kerrot tilanteen.

    Veikkaan, että saat kyllä uuden lasin, eikä vanhaa tarvi palauttaa.
     
  3. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Hmm. että tuliko sitten poistettua sähköposteista tilausvahvistus ym... :poff: Nooh. kameralla kuva paperista ja vääntämään pohjosen eenklantia.. :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!