varttimaili 6.7s tehdasautolla :)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja studio57, 17.12.2010.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eikä nykysin ainakaan Vuosaareen päin ajettaessa kannata sillaan jälkeenkään jarrutella, ei siellä oo kuin somppuja ja muita yön timoja vastassa :poff:
    No, yöllä ajettaessa niitä ei nyt näekään, korkeintaan jotain silmänvalkuaisia siellä vilkkuu tien sivussa :rotfl:
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kuvanne Vuosaaresta on virheellinen. Onhan siellä just tolla seudulla niitä jonkin verran, mut edelleen selkeä vähemmistö, 10-20%.
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Sitäpaitsi ne Somput ja muut erimaalaiset ei oo Vuosaaressa vaan Merirastilassa :soosoo:
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Oikeesti. Eiks se toinen kaista lopukkaan siihen sillan jälkeiseen mutkaan enää :eek:

    Pitäisköhän käydä visiteeraamassa tuolla isien mailla vaikka vetäsemässä Löijyllä yksi täyskaasulähtö :rotfl:
     
  5. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    rupee olee jo hyvässä od-mallissa tämäkin keskustelu :rotfl:

    ei tartte enää hävetä noita jonkun juopuneen tälläkin nimimerkillä tekemiä säälittäviä kirjoitusyrityksiä :poff:
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tottakai se toinen kaista loppuu, mut sehän on häviäjän ongelma. :rotfl: Ei siin sillan jälkeen oo kait koskaan mutkaa ollut vuosaareen päin, sinne päinhän niitä ajeltiin, ylämäki vaan ja rastilan leirintäalueen risteys. Ja siinä sillan jälkeen avautuu tosiaan heti toi "merirastila" missä kait on enempi tota muualta muuttanutta ja ulkonäöltään kantaväestöstä erottuvaa, mut ei tosiaan mitenkään ihan älyttömästi mun mielestä sielläkäään. Vuosaarihan on alueena sairaan laaja, vanha puoli on sitte oma juttunsa, samoin kuin "aurinkolahti". Mut täytyy tunnusta, et ei mullakaan kauheen tarkkaa kuvaa oo tosta sillan jälkeiestä nykymaastosta. Oon ex itähelsinkiläisenä vissiin aina ollut niin liikuttunut noila kulmilla liikuttaessa. Taitaa siinä olla jotain ostarin tapasta ja oisko metroasemaa ja tie jatkuu kyllä kahtena kaistana.
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mites tää muka on harhautunu :eek:
    Kyllähän Vuosaaren silta liittyy oleellisesti asiaan kun keskustellaan jostain kai vasta ameriikassa piirustuspöytäasteella olevasta 6.7 sekunnin tehdastekosesta katuautosta :poff:

    Jep, mut eikös pikemminkin se Merirastila oo siellä jo ekaks sillan päässä vastassa kun mennään sinne Vuosaareen päin ja oikeestaan kuulukin alueena Vuosaareen eli oo yks osa sitä :wink:
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Pitäiskö mennä joskus Löijyllä illaksi sinne cruisailemaan ja menneitä muistelemaan. Saadaan se tippa siitä linssistä valumaan näin poskille saakka :rotfl:
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ihan off topic mut on se nykyinen Vuosaari aikamoinen pettymys verraten siihen mitä se oli vielä "kultasilla 80- ja 90 luvuilla", sen kauemmaks vanhakaan ei jaksa muistaa :rotfl:
    Nykysellään siitä ei voi juurikaan sanoa muuta kuin että slummi mikä slummi :poff:
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Itseasiassa tossa vajaa pari kuukautta kun tuolla käytiin ja vietettiin aikaakin fyyran swapin jälkeen, ja mä tykkäsin et tuo "aurinkolahti" oli varsin viehettävä paikka. Siel kai me oltiin? :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!