Vastaavasti ,mikä mättää ostajilla?.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bandicoot, 24.4.2008.

 1. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Tässä nyt kun muutamana päivänä olen kevätsiivousta tehnyt ja laittanut ylimääräiset arvotavarat kiertoon niitä tarvitseville niin.
  Muutamia tavaroita on tavoitellut useampi nimimerkki ja aina sen on kerennyt saamaan hän joka on soittanut ja mieluiten aamupäivästa.
  Kannattaa soittaa jos on aidosti kiinnostunut.Ei kukaan purematta niele varsinkaan puhelimessa.

  Turhaujous pois sen minä opin aikoinaan kun eräsauto meni sivu suun kun soiton kanssa aikailin.

  Ei ole pakko ostaa vaikka tiedustelee asiaa puhelimitse.
   
 2. ryti

  ryti Gearhead

  Noinhan toi menee,itellä on tapana vähä niinku kysästä että mikä ja millanen,sit jos asia alkaa kiinnostamaan nii yleensä soitan hetimiten.

  On monta artikkelia menny sivusuuhunkii kun on ilmoitusta pyöritelly useita kertoja ja sit kysässy,nii on käyny nii että "just möin",se hiukan aina harmittaa kun olis voinu kysyä heti :wink: .
   
 3. jviirret

  jviirret 1st gear

  Itse taas vastailen mieluummin sähköposteihin kuin puheluihin. Yleensä kyllä kirjoitan siitä maininnan ilmoitukseen. Sähköpostia tulee luettua silloin kun on aikaa, joten tulee vastattuakin perusteellisemmin. Puhelin tahtoo soida aina just silloin kun ei ole mahdollisuutta rupatella.

  Jukka
   
 4. KALE

  KALE Gearhead

  Mie aloin tuon keskustelun myyjien yhteystiedoista. Tässä tapauksessa
  on myytävänä auto, kohtuu hintainen. Hinta siis on hyvin merkitty.
  Joku toinen jo kysyy siin yhteystietoja ja siihen vastaus että
  tosiostaja tulee potkimaan renkaita tai jos todella kiinnostaa niin
  yv. Sinne paikkakunnalle olis matkaa 170km suuntaansa, en tiedä montako kyseisen merkkistä autoa on paikkakunnalla. Mutta epäilisin
  että jos jokaisen samanmerkkisen auton renkaita alkaisin potkimaan
  siinä vois tulla osumia ennenkuin sattuu se oikia auto :)
  Yv:kin on tullu laitettua mutta ei vastausta kuulu. Pitäköön jollansa.
   
 5. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Näin se on. Ite tartun luuriin heti kun sattuu ilmotus sellaisesta kamasta, jonka haluan. Jos tavara ei sitten miellytäkään kun siitä on aikansa lörpötelty, ei tosiaankaan oo ostopakkoa.

  Jos taas myyjä pelkää, että puhelu tulee väärään aikaan, voi pistää ilmoon soittoajat. Niitä joko noudatetaan tai sitten ei, mut ainakaan ei tarvi henki kurkussa olla vastaamassa jos joku soittaa ohi ajan eikä ois oikeen mahista vastata.

  Jotku tykkää mieluummin pistää mailia, mutta ainakin tuolla nettiauton puolella on niin paljon turhan kyselijöitä, että ei ei ei ja vielä kerran EI! Menee älyttömästi aikaa kun yrittää selittää värkistä kaiken mahdollisen jollekin sellaiselle, joka kyselee vaan huvikseen. Sama juttu tekstareiden kanssa, ei kiitos! Kyllä tosi ostajat yleensä soittaa, niin se vaan on. Vähä ujommatkin.

  Täällä OD:lla on hieman toisin, joten täällä sitä vastaa viesteihin ihan mielellään. Suurin osa kyselijöistä on aidosti kiinnostuneita. Hyvä niin! :D
   
 6. Piru

  Piru 1st gear

  Onhan tuota tullut myytyä muutamia autoja netin kautta, ostaja on soittanut vasta matkalta ajo-ohjeita. Ei mulla ole mitään ongelmia vastailla netinkautta kysymyksiin, kirjottaa yhden novellin autosta ja sen pistää copy/pastella kyselijöille niin pääsee vähemmällä.
  Puhelimella tulee niitä "turhia" kyselyjä samanlailla, että en oikeen tiedä mihin tuo lausahdus tosiostaja soittaa perustuu...ja mulle kyllä kelpaa heräteostajatkin. :rotfl: Ne ei ehkä ole niin herkkiä tarttumaan puhelimeen, mutta kaupat voi tulla yhtälailla jos vaan ostokiiman saa yltymään.
   
 7. saminurminen89

  saminurminen89 1st gear

  laitoin tämän saman tonne mnyyjät osioon niin laitetaan tännekkin 8)
  jos jokin on ärsyttävää niin se kun hintana on 100e ja 47 ihmistä kysyy tiukkaa hintaa ja sitten kun ilmoituksessa lukee että EI VAIHTOA muuta kuin rahaan niin eiköhän kaikki 58 ihmistä mitkä kanssa kysyy kohdetta niin ehdota jonkinlaista vaihtoa :argue: :mad: voi vittu ku ottaa välillä hermon päälle! tyyliin: jes tullu taas pari kysymystä et jos vaikka joku sen nyt haluis tosissaa ostaa. sitten kun menee lukemaan niin: et vaihtais id:joku vitun mamman vanha lypsyjakkara, olis antaa vaihdossa esim. moottorisahasta! että pännii niin että naukuu!!! :argue: :mad:
   
 8. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Ihan omaan hlökohtaiseen kokemukseen. Toki joskus joku on saattanu esim. täällä OD:lla enste kysellä tarkemmin vekottimesta ja pyytää kuviakin, mut sitte viimeistään on soitto tullut ja jatkettua kaupankäyntiä puhelimitse. Ei oo vielä kertaakaan tullut myytyä mitään niin, että ostaja soittaa vasta matkalta ja kysyy ajo-ohjeita. Ihan hyvä jos homma pelaa jollain niinkin, mutta oma kokemus on tämmöttinen. :)
   

Kerro tästä muillekin!