Vauhtipyörä, syvä sellainen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Iiro, 21.11.2021.

 1. Iiro

  Iiro Gearhead

  Oli ajatuksena sovittaa tuollainen suosittu bemarin vaihdelaatikko etuvetoisesta autosta olevan moottorin perään. Tiedän että laatikoita hitsataan, mutta kun ei ole laippaa minkä siihen voisi hitsata, niin olen ajatellut teettäväni n. 50mm syvän vauhtipyörän ja laittaa 10mm välilevyn koneen ja vaihteiston väliin.
  Onko suosituksia ketä tällaisella projektilla voisi lähestyä?
  Itse teen mittaukset / piirrustukset, ja startti hoituu vetolevyllä = vauhtipyörä olisi vain kytkinlevyn / asetelman kokoinen. Materiaali & sorvaustyö jos löytyisi jostain säällisellä hinnalla, niin olisi hyvä!
   
 2. viridia

  viridia Gearhead

  Kysäseppä MS-Koneistuspalvelut, muistaakseni tekee vauhtipyöriä.
   
 3. Iiro

  Iiro Gearhead

  Kysytty, ei valitettavasti tee. Myy alihankintana teettämiään eikä suostunut paljastamaan pajaa joka ne oikeasti tekee tai ottamaan hommaa vastaan :(
  Siksi tässä heitän verkkoja vähän vesille....

  Edit: typo korjattu
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Lärvikirjan harrastajakoneistajilta kyselee. Mulla kävi erään osan kanssa niin, että harrastajalla oli käytettävissään isomman firman koneet ja konstit. Ja hyvä tuli.
   
  Muokattu: 21.11.2021
 5. Iiro

  Iiro Gearhead

  Kiitos Miguelos ja Slant.
  Bling factoryyn lähtee soitto huomenna.

  Slant, laitatko linkkiä tai vähän että millä termillä kirjasta noita koneistajia löytyy, voisi sitäkin kysellä... pikkaisen pelkään että Bling on arvokas
   
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ryhmän nimi on Harrastajakoneistajat.
   
  Iiro tykkää tästä.
 7. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  PO-metalli, jos tiedossa mitä haluat onnistuu..
   
 8. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Laitoin yksityisviestiä.
   

Kerro tästä muillekin!