veekasin rengas/vannemuutosjuttu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja HornetRWB, 11.11.2004.

  1. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Uudessa veekasissa herätti pikkasen ihmetystä tuo sivulla 23 oleva "Renkaiden ja vanteiden muutoksista" -juttu joka oli varmaankin mennyt väärään lehteen (TM, GTI, tms lienee oikea osoite). Katsoiko kukaan tuota "Yleisimpiä Rengaskokoja" taulukkoa tarkemmin... Jenkkiautolehteen pistettynä tuo taulukko herätti lähinnä huumoria.

    Lisäksi tuo 'Auton nopeus tietyllä kierrosluvulla' hymyilytti myös, oletuksellaan, että jokainen auto omaa viisvaihteisen manuaalivaihteiston... Kumma juttu ettei omasta tomaatista löydy ees tuota haluttua nelosvaihdetta...

    En mä toki sano, että juttu olisi huono ollut (olihan siinä hyödyllistäkin asiaa), mutta tuli vähän sellanen fiilis ettei kohderyhmä ihan nyt natsannut... Huomasko kukaan muu..? :lol:

    Pitää kyllä tästä huolimatta väittää, että lehti oli pitkästä aikaa ihan OK, vaikkakin omaa merkkiä ei yhä vieläkään ollut edustettuna.. nooh eiköhän siihenkin saada muutos pian...
     
  2. Jome

    Jome Gearhead

    Kyllä myös jenkkeihin ollaan ruvettu laittamaan isompaa vannetta jne.eli lehti on ajantasalla tapahtumista, mutta silti kyseiset jutut sopivat paremmin esim. sisarlehti GTi-Mögäzineen. Jenkkien ja eurojen/riisareiden rakentelu suuntaukset ovat kuitenkin sen verran kaukana toísistaan. :soosoo:
     
  3. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    Hehee, HornetRWB, pistäs vaan sovittaen 22" Hornetin alle ja sormen korkuista gummia päälle...
     
  4. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Ehkä silloin jos tavoitteena on pelkkä styling niin kuin perä ylös ja jenkkilippu banjoon, mutta eikös tosimiehillä ole ihan sama suuntaus, nopeammin suoralla ja mutkassa valmistusmaasta riippumatta.
     
  5. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    no tokihan tuossa kävi heti mielessä että jos hakis tollaset noin 2 kertaa auton arvoset 19" alupallot ja 30 sarjan 295 renkaat...
    ja sit väistelis tielläolevia pikkukiviä ettei tunnu niskassa... :rotfl:
     
  6. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    son se fiilis, ei se nopeus... :wink:
     
  7. timuli

    timuli Gearhead

    ja sit väistelis tielläolevia pikkukiviä ettei tunnu niskassa... :rotfl:[/quote]
    Tai ajat kolikon yli ja huudat Kruuna :rotfl:
     
  8. hansa

    hansa 1st gear

    HMM. V8: artikkeleita! Kaivakaapa vaikka vanha lehti kouraan jossa puhutaan taka-akseleista: kirjoittanut päätoimittaja markkanen. Huh mitä soopaa varsinkin moppe osiossa. Asiaakin seassa.
     
  9. Jome

    Jome Gearhead

    Siis näinhän se on jos ajatellaan nimenomaan suorituskykyä. Mutta siihen se sit jääkin.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Juu, mut tuossa veekasin jutun taulukossa loppui renkaiden leveydetkin ennen ensimmäistäkään ajateltavissa olevaa kumia. No, tuo tais tosiaan olla vaan lehden täytettä ja eiköhän sama juttu löydy jossain vaiheessa siitä "Minulla on spoileri"-lehdestäkin.
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Taidetaan tulla viiveellä jälkijunassa taas. Jenkeissä poppis vähintään 20 tuumaset autossa kuin autossa. Keskiverto tumma autoilija ajoi 10-15 vuotta vanhalla hirveällä paskalla missä korkea maavara (siellä tiet huonompia kuin meillä!) mutta puhtaat ja kiiltävät vanteet. Tuli otettuu kuvia muistoks ja toiv vain muistoks, tota suuntausta en haluis täällä nähdä. Järkyttävimmät oli 20 vanteet missä 21 kokonen spinneri. Slummi alueella karun näköistä kun tumma pysähtyy caddyllä valoissa viereen ja kattoo ranteet ja kaula täynnä kultaa mitä te teette täällä alueella. Caddy pysähtynyt mutta vannetta isommat spinnerit vielä pyörii.. Tuollaiset sirkkelit eivät onneksi koskaan olisi täällä lailliset, ovatkohan jenkeilläkään? Hummerissa näin isoimmat sellaiset, mutta en uskaltanu kääydä zoomamassa niiden kokoa, 24-25 tuumaa? Lelukaupassa oli tietysti pikkuautoissa samanlaisia.. Onneks tyyningäijät ei lue tätä foorumia, muuten ne alkais väsää samanlaisia. Hys hys älkää kertoko niille!
     
  12. WSE

    WSE 1st gear

    Pisti kyllä meikääläiselläkin silmään tuo "yleisimmät rengaskoot" -taulukko. Piti oikein tarkistaa kannesta mitä lehteä tässä ollaan lukemassa...
    Haloo toimittajien asiantuntemus!!! Olisi edes editoinut tuota taulukkoa; ei nuo niin vaikeita ole laskea...
     
  13. bird72

    bird72 1st gear

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 91576&rd=1

    Löytyi 1972 rätti impala aikamoisilla 26" vanteilla...
    Mut eihän pojat oteta mallia tälläsestä meidän jenkkeihin.
     
  14. Scartman

    Scartman 1st gear

    Ei ***tu.......... :eek: :eek: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  15. JPA

    JPA 3rd gear

    Siinä hyvän näkönen impala pilattu pelkästään vanteilla :(



    korjaus:
    tarkempi kuvien tarkastelu ja .....kyll toi koko auto o aika törkee
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei tollasii näkyny ku citymaastureissa. Joku tossa linkin 72 Impalassa tökkii. No ei ole mun auto eikä vanteet eikä tule. Kattokaas suurennoksena sitä lähikuvaa pelkästä vanteesta. Jarrurumpuun nähden vanne ei ole keskellä ja ottaa vielä helmaankin kiinni. Kuvauksen ajaks laitettu väärän pulttijaon vanteet yhdellä pultilla kiinni?
     
  17. jyha

    jyha 1st gear

    keulasta kuvattuna on hantin puolen gummi melkosen paljon edempänä ku kuskin puoleinen! ei taija olla oikkeen ajokuntoinen! ja kuka tolla kehtaa etes rullailla? :rotfl:
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ton '72:sen täytyy olla jotain pilailua. Ei niin hölmöjä ihmisiä voi olla (edes Amerikassa) että tekis tollasesta autosta moisen :eek: :eek: :eek:
     
  19. GTX71

    GTX71 1st gear

    Uskokaa huviksenne vaan, kyllä niitä on... Floridassa ainakin näkyi paljon näitä hienouksia. Tuntuu olevan suurinta muotia "tummempien" keskuudessa. Harmi etten saanut kuvia niistä, yksikin oli liikennevaloissa viereisellä kaistalla, mutta kuski oli sen verran karun näköinen, ettei tuntunut hyvältä ajatukselta ottaa kameraa esille...
     
  20. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

Kerro tästä muillekin!