Veidec Festival 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja HCollector, 5.4.2008.

  1. HCollector

    HCollector 1st gear

    Onko paljon porukka lähdössä tuonne ihan katsomaan, eikä minkään tiimin mukana? Meillä olisi tarkotus tuoda Suomenlippu paikan päälle..
     
  2. JHa

    JHa 3rd gear

    No kuka hullu tuonne viitsii lähteä.. :D
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän siellä on kiva käydä, jos tykkää drag racingistä.
     
  4. BBC

    BBC Guest

    Sko Uno/Veidec

    Niin, kyllähän se on semmonen tapahtuma jotta kun siellä käy niin ymmärtää mikä on isokisa Euroopassa. Kallista siellä on niin tiimeillä kuin katsojilla, mutta jos ei osta istumapaikkoja niin pitää olla pirun pitkävartinen katsoja jotta näköö jotain,.... tosin mennyt niin isoksi tapahtumaksi että viimevuonna pro rundit tahtoi kestää 6-8h mutta eipä tainnu alle 8h mennä Alastarollakaan.

    Ehdottomasti kannattaa mennä ajamaan ja katsomaan. Kivinummen Antti sanoi jo muinoin (10-15v sitten) jotta joka voittaa Sko Unon on se suurempi saavutus kuin Suomen mestaruus ja taitaa tämän päivän automäärillä monessa luokassa pitää paikkaansa. Euroopassa on muuten yksi kuljettaja (tietääkseni) joka on voittanut ko kisan sen 30vuotisen historian aikana 3 kertaa ja hän on Uba Vallius.

    Aulis
     
  5. samppa.s

    samppa.s 1st gear


    Niinpä.......onhan se Virtasalmen Mopoparkki paljon
    hienompi ja mahtavampi??
     
  6. VSOP

    VSOP Gearhead

    Menossa katsomaan to-su. Pitää vaan toivoa hyvää säätä, viime vuonna meni peliaikaa paljon siihen, kun kuurosateiden jäljiltä piti rataa kuivatella vähän väliä. Ja tänä vuonna numeroidut katsomopaikat, meinas olla vime vuonna hankala, kun oli numeroimattomat.. kun peffan nostaa penkistä käydäkseen jossain, niin paikat on menneet. Mutta hyvä tapahtuma, paljon nähtävää.
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Viime vuonna tosiaan satoi ihan riittävästi, itse kävin vain lauantaina ja odottavan aika on pitkä. Harmi, olisi nimittäin ollut mm. kolme nitro-rundia luvassa. Eivätkä esim Stockit/Super stockit ennättäneet ajaa kertaakaan. Mutta kisahan on hieno ja harvoin sitä monena päivänä koko aikaa sataa. Suosittelen! Ja kuten sanottu, ehdottomasti numeroidut paikat mikäli haluaa nähdäkin...
     
  8. VSOP

    VSOP Gearhead

    Sadeajat tuli käytettyä kyllä hyväksi varikoilla kiertelyssä ja rodiparkissa fotailemassa, nähtävää on niin paljon, kuin vaan jaksaa kiertää. Eli aika ei tule pitkäksi.

    Missäs porukat aikoo yöpyä ? Me yövyttiin hotsassa Linköpingissä, pitänee alkaa taas varailemaan.
     

Kerro tästä muillekin!