Veljesten kokoelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 3.2.2022.

 1. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Only in America, voisi kait sanoa.

  https://eu.statesmanjournal.com/sto...rrari-shelby-gto-corvette-mustang/9210885002/

  600 autoa museossa, mutta kaikki eivät näytillä. Esimerkiksi AAR Cudista on museossa 13 eri värillä...kun niitä on valmistettu 20 eri värillä...

  The AAR 'Cuda was available in 20 colors, and The Brothers Collection has examples of 13, with names like Jamaica Blue, Lemon Twist, Sassy-Grass Green and Black Velvet. The colors they're on the lookout for are Ice Blue, Lime Green, Lime Light, Vitamin C Orange, Sandpebble Beige, Yellow Gold and Citron Mist.

  Avomallisia Pontiacin Trans Ameja on neljä museossa, kun niitä valmistettiin tuplaten aikanaan eli kahdeksan.

  Take the 1969 Pontiac Trans Am convertible, for example. The Brothers Collection has not just one but four — out of eight produced.
   
  juko7, Stratos, juhi71 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Vaatimaton pikkukokoelma...vaatii jo joukon osaavia asentajia pitämään noita kunnossa joka päivä, pelkkä pölyjen pyyhkiminen päältä vaatii jo yhden siivoojan täyspäiväsesti.
  Voi sinänsä olla aika unelma duuni jollekin olla töissä tuolla :odroll:
   
 3. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Jutussa mainittiin rakennuksen olevan jotenkin erityisesti "sinetöity" niin autot eivät pölyynny kovinkaan paljon eikä asentajiakaan ole kun pari koska mihin heitä tarvittaisiin paikallaan olevien autojen ylläpidossa.

  "One visitor was impressed that he didn't see a speck of dust, which brings up the question, 'Who keeps the cars so polished?'

  "This building is very sealed," Dwyer said, "so they don't need that much cleaning that often."
   
 4. BHBS

  BHBS 2nd gear

 5. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  [​IMG]
  Epätavallisempi Duster osunut kuvaan.
   
 6. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  / Ihan virkistävää nähdä hieman erinäköinen Duster.
   
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Mun on joskus annettu tilaisuus käydä varakkaan autotallissa. Talli oli teollisuushallin kokoinen ja joka vehjes oli ajokunnossa. Siellä oli 40-lukuisia Packardeja, Rollseja, Bentleytä ja mm Ford GT. Ja ja tallin päällikkö. Oli viimeinen RR joka oli tullut ennen isännän vaihtoa, oli Bentleyn turbokoneella. Mä kävin kaverin kanssa ja istuin about joka vehkeessä. Oli 2000 luvun Bentley kaappariovilla. Mut sitten oli halli vieressä, jossa projektit. Autoja eri vaiheissa. Joka vehjes "isännän" uutena ostama. Ikinä ei ollut myynyt yhtään. JA JOS ISÄNTÄ HALUSI, niin tuosta hallista lähti mikä tahansa minne tahansa toimitukseen. Äijä oli joskus 1999 jotakin 90+. En tavannut. Tallipäällikkö oli aiemmin pitänyt "Wheeler Dealers" tyyppistä pajaa ja mm laittanut mun kaverin Bristol 407 kuntoon.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!