veltto keula,mopar

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja minttu3, 27.3.2007.

 1. minttu3

  minttu3 1st gear

  nyt kun aurinko paistaa ja ekat ajelut on tehty niin pelottaa,,minulla on 66fury 383,ja suoraan menee ihan kivasti mitä nyt todella nopea ohjausliikkeessä ja keula kääntyy nopeesti,varmaan auraus kulmat?,no pahin juttu on se että jos suorassa tiessä/jossakin on sellainen loiva monttu,ja keulan noustessa montusta se heittää sen holtittomasti jompaan kumpaan suuntaa/puolelle,kovaa ei voi olleenkaan ajaa siis tarkoitan yli 100,kun alkaa pelottaa keulan holtiton seilaus varsinkin montuista noustessa,mistä vikaa hakemaan,itsellä ei niin kauheesti kokemusta vielä.kiitos jo etukäteen!!
   
 2. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

  iskarit paskana ja jenkille tyypillinen bumpsteer(=ominaisuus)
   
 3. minttu3

  minttu3 1st gear

  kiitz,nopeesti vastasus tuli,eli siis ostoksille
  :lol:
   
 4. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei toi ole mikään sisäänrakennettu ominaisuus, eikä välttämättä johdu iskareista, vaikkakin niillä voi olla oma osuutensa asiaan. Tukivarsien puslat on yks vaihtoehto, pallonivelten kunto? Apurunko taitaa '65:ssä olla vielä ilman puslia, mutta senkin kiinnitys on hyvä tarkistaa. C-korisen etuiskarit on ylipäätään aika mielenkiintoset, lyhyet ja ohuet, pitkän vipuvarren päässä pyörästä. Eli siihen kantsii hommata mahdollisimman tehokkaat iskarit.
   
 5. RB-440

  RB-440 1st gear

  Tosta mutkajutusta on vaikee sanoa mitään, korkeaprofiilisilla renkailla etupainoinen 60 luvun jenkki varmaan käyttäytyy vähän yllättävästi, jos on tottunut nykyautoihin.

  Toi suunnan haeskelu heiton jälkeen kuulostaa tosiaan siltä, että kyseessä ei ole tuotteen ominaisuus, vaan enempi vika. Aivan käsittämättömän päin seiniä oleva auraus voisi tehdä tuotakin, sillä kun toinen pyörä keviää, toinen lähtee ohjaamaan, mutta se syö renkaat tosi nopeesti. Jos kumminkin alustassa on niin paljon väljää, että pyörät pääsee sooloileen, niin ihmekös tuo, jos suunta on välilla kateissa. Periaatteessahan taka-akselikin voisi ohjailla, jos se pääsee kääntyileen kiinnityspulteissaan tai on norralehtiä poikki tms.

  Yksi mahdollisuus on tietysti sekin, että kuljettaja päästää huomaamattaan ratin liikkuun, ja seilaahan silloin mikä vaan. Se ei tosin tunnu kovin todennäköiseltä, mutta voihan sitäkin itteensäkin tarkkailla.

  Koskahan rassi on katsastettu? Meinaan, etteikö ole mitään ole mistään huomautettu? Muuten sen voisi vaikka viedä korjaamolle, ja pyytää koeajamaan, että tuntuuko sen kulku muistakin kummalliselta.
   
 6. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  hmm

  kiristä pyöränlaakerista väljät pois ja uusi iskarit näin alkuun.
   
 7. Le Mans

  Le Mans 1st gear

  Jos palikat orggiksia, tuskin bump-steer juttu. Bump steer tapahtuu yleensä kun viritellään hammastankoja kisapeleissä joissa oli ennen simpukat. Enpä ole ennen kuullut simpukkaohjauksen bump-steeristä?
   

Kerro tästä muillekin!