Veneen tuonti usasta, tullin suhtautuminen kilpaveneisiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 18.11.2007.

  1. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Joo niin vähän arvelinkin, jenkeissä on aina välillä kaupan hyvin säilyneitä 60-luvun keskimoottori tuulilasiveneitä ja sellanen himottais, mutta taitaa jäädä haaveks jos ei löydy hyvää salakuljetuskeinoa..

    Tietty jos hommais yli 6 metrisen ja modernisois tekniikan, sillehän ei voi mitään jos se moderni tekniikka pettää ja sen joutuu vaihtamaan :poff:

    Veneillähän ei (vielä) ole vuosikatsastusta
     
  2. vene-ce

    vene-ce 1st gear

    Tuo 6 m kelluvuusvaatimus vielä toki riippuu onko vene avoin, osittain katettu tai nopeasti tyhjenevä, eli osittain katettu tarkoittaa 2/3 pituudesta keulasta katettua pinta-alaa, kuten monet tuulilasiveneet ovat. Jos joku malli mielessä, niin voi laittaa sähköpostilla lisää tietoa, niin katsotaan asiaa lähemmin.

    Käytettyjä koneita voi toki Suomesta katsella, ei sen tarvitse uusi moottori olla. Maahantuontiosiosta nettisivuiltamme löytyy lisää tietoa tuosta päästövaatimusasiasta ja mitä vaaditaan kullekkin moottorityypille.


    www.vene-ce.com
     
  3. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Katotaan kun tulee joku mielenkiintoinen vastaan, tosin ajatuksena on nimenomaan alkuperäiskuntoinen vene ajanmukaisella tekniikalla joten toi tekniikan modernisointi ei oikein sovi kuvioon.

    Eli ihan lain puitteissa se ei ole mahdollista.
     
  4. mb7050

    mb7050 1st gear

  5. 455STW

    455STW Gearhead

    Re: Veneen tuonti usasta, tullin suhtautuminen kilpaveneisii

    Lauantaita.
    Onko tilanne muuttunut tai kellään lisätietoa aiheesta?
    Ajatuksena olisi saada 17-19 jalkainen jettivene Suomen vesille.
    Kyseessä siis jet/ski boat tyyppinen "pulkka", jossa kasi perässä ja jetti vetolaitteena.
    Kilpailukäyttöä voisi olla vesikiihdyttely ja/tai vesihiihtokäyttö ja niiden harjoittelu.
    Saako paatin omaan rantaan vai jääkö tulliin?
     

Kerro tästä muillekin!