Venttiilin lukot/retainerit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Zimi74, 6.4.2004.

  1. Zimi74

    Zimi74 1st gear

    Muistaako kukaan moparin omistaja BB (361) koneen vakio venttiilin lukkojen/retainerien kulmaa? Mittasin sen olevan 7 astetta, mutta kun tutkin mopar performancen luetteloa ni rupes epäilyttämään kun kaikki lukot/retainerit oli 8:lle asteelle.

    Osaatteko suositella jotain mopar miehen "raamattua" josta löytyisi näitten 60-luvun mopareiden osia, osa-numeroita ja mittoja?

    Kiitos taas kerran....

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Zimi74 2004-04-07 00:17 ]</font>
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    8 asteisiksi mopsi ne ilmoittaa, mutta seitsemän asteiset ne taitaa kuitenkin olla ja sellaisina muut valmistajat noita samoja lukkoja myy.
     

Kerro tästä muillekin!