Venttiilit ja pakokanavat valkosena??!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja J.J. Laakso, 9.5.2008.

  1. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

    Mitähän eri syitä vois olla kun Moparin 400 cid koneessa on repsikan puolella yks venttiili + pakokanava valkoinen ja kuskin puolella 3?

    Yrittäis päästä koneen kanssa mahd. vähällä, varsinkin kun se on pelittänyt ihan ok, mutta nyt kun se kerta on irti niin pitäiskö varmuuden välttämiseks vaihtaa kansipahvit, imusarjan tiiviste ym. ym. Vai meneekö taas vaan ketuiks kun rupee ehjää korjaamaan? :rotfl:
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tuskin siinä mitään vikaa on. Se pytty ei ainakaan polta tolkuttomasti öljyä, tai saa liikaa bensaa. Valkonen väri kielis enemminkin vähän hoikalla olosta, mut jos ei mitään onglemia oo ollut, ni suhauta sinne kanavaan vaikka pikkasen mattamustaa, ni ongelma on kadonnut. Eli en mä lähtis korjaamaan sitä, jos ei se rikki ole, sitä enempi ihmettelisin, että miks vain yks tuosta kärsii. Ohivuoto ja puristusmittaukset nyt ainakin olis varmaan hyvä suorittaa koneen irtiollessa.
     
  3. Onko imusarjan kanavat niin että esim kaasuttajan toinen kurkku ruokkii noita pyttyjä? Silloin saattais toinen pääsuutin olla hieman tukossa...
    Koneen käynnissä ei huomaa tuolloin mitään outoa , paitsi että pensaa kuluu vähämmän :rotfl: mutta jos menevät liian laihalle , saattavat leikata rasitustilanteessa.
     
  4. Jantteri

    Jantteri 1st gear

    Imusarjan tiiviste on ehkä hieman vuotanu noiden "valkoisten" pyttyjen kohdalla jolloin seoskin on ollut laihalla?
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ylipäätään, noilla useimmilla orkkisimusarjoilla on taipumusta käytellä mottia joiden pyttyjen osalta laihempana vajaakuormalla, kun toisia. Imukanavat on eri mittasia ja mallisia. En mä otttais tosta mitään stressiä, jos kaikki kerran pelaa.
     
  6. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Menee.

    Ite ajan niin laihalla, että käytettyjä tulppia voisi myydä uutena. Mutta mulla on kyllä kaikki venat ja kanavat samanlaisia. Eli menisikö sulla vähän öljyä noihin muihin tai sitten bensan jaossa on jotain häikkää. Mutta jos sulla on esim 2-taso imis, niin eikös mopeissakin mene molemmin puolin 2 oikealle ja 2 vasemmalle.
     

Kerro tästä muillekin!