Venttiilit ja pakokanavat valkosena??!!

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja J.J. Laakso, 9.5.2008.

 1. J.J. Laakso

  J.J. Laakso Gearhead

  Mitähän eri syitä vois olla kun Moparin 400 cid koneessa on repsikan puolella yks venttiili + pakokanava valkoinen ja kuskin puolella 3?

  Yrittäis päästä koneen kanssa mahd. vähällä, varsinkin kun se on pelittänyt ihan ok, mutta nyt kun se kerta on irti niin pitäiskö varmuuden välttämiseks vaihtaa kansipahvit, imusarjan tiiviste ym. ym. Vai meneekö taas vaan ketuiks kun rupee ehjää korjaamaan? :rotfl:
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Tuskin siinä mitään vikaa on. Se pytty ei ainakaan polta tolkuttomasti öljyä, tai saa liikaa bensaa. Valkonen väri kielis enemminkin vähän hoikalla olosta, mut jos ei mitään onglemia oo ollut, ni suhauta sinne kanavaan vaikka pikkasen mattamustaa, ni ongelma on kadonnut. Eli en mä lähtis korjaamaan sitä, jos ei se rikki ole, sitä enempi ihmettelisin, että miks vain yks tuosta kärsii. Ohivuoto ja puristusmittaukset nyt ainakin olis varmaan hyvä suorittaa koneen irtiollessa.
   
 3. Onko imusarjan kanavat niin että esim kaasuttajan toinen kurkku ruokkii noita pyttyjä? Silloin saattais toinen pääsuutin olla hieman tukossa...
  Koneen käynnissä ei huomaa tuolloin mitään outoa , paitsi että pensaa kuluu vähämmän :rotfl: mutta jos menevät liian laihalle , saattavat leikata rasitustilanteessa.
   
 4. Jantteri

  Jantteri 1st gear

  Imusarjan tiiviste on ehkä hieman vuotanu noiden "valkoisten" pyttyjen kohdalla jolloin seoskin on ollut laihalla?
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ylipäätään, noilla useimmilla orkkisimusarjoilla on taipumusta käytellä mottia joiden pyttyjen osalta laihempana vajaakuormalla, kun toisia. Imukanavat on eri mittasia ja mallisia. En mä otttais tosta mitään stressiä, jos kaikki kerran pelaa.
   
 6. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Menee.

  Ite ajan niin laihalla, että käytettyjä tulppia voisi myydä uutena. Mutta mulla on kyllä kaikki venat ja kanavat samanlaisia. Eli menisikö sulla vähän öljyä noihin muihin tai sitten bensan jaossa on jotain häikkää. Mutta jos sulla on esim 2-taso imis, niin eikös mopeissakin mene molemmin puolin 2 oikealle ja 2 vasemmalle.
   

Kerro tästä muillekin!