Vepaston pumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja douglas, 4.3.2003.

 1. douglas

  douglas 1st gear

  Otin vepaston pumpun irti ja kokeilin sen toimintaa kytkemällä virrat siihen ,pumppu sylkäisi vain kerran ja pysähtyi , pitäisikö pumpun virran ollessa lytkettynä sytkyttää kokoajan ja jos niin mikähän tässä on vikana?
  Osasinkohan selittää.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ettei olisi "pulssipumppu" joka tarvii esim. vilkkureleellä pätkittyä tai jopa vuorotahtiin käännettyä virtaa toimiakseen? Siis että + ja - vaihtaa paikkaa vuorotellen.

  Juha
   
 3. Forvolet

  Forvolet 1st gear

  Elektroniikkakortti antaa sykkeen, pumpun mäntä ei liiku suoralla sähköllä, kuin kerran. Kokeiles pumppua nyt laitteen perään, josko se oli vaan jumissa ja nyt toimisi. Kerro tarkkaan miten lämmitin toimii/ ei toimi käynnistettäessä.
   
 4. douglas

  douglas 1st gear

  Asia on kunnossa , "pumppu "oli parafiinia ja muuta töhnää täynnä . Nyt pelaa hienosti.

  Kiitoksia.
   

Kerro tästä muillekin!