Vermon swappi

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja eki., 1.11.2007.

 1. eki.

  eki. 1st gear

  Onko kellään tietoa Vermon rompetorin aukiolo ajoista?
   
 2. lazy

  lazy 3rd gear

  Mobilistissa olleen mainoksen mukaan 8.30-14.30
   
 3. lemmy

  lemmy Gearhead

  Onkohan noi miten nihkeitä päästämään sisään jo tuntia aiemmin? Pääsisin töistä suoraan menee. Jos aamulla erehtyy kotiin menee väsyneenä niin sinnehän äijä jää.
   
 4. NURMALE

  NURMALE 1st gear

  Kyllä nää " håkan swapit " alkaa valitettavasti ihan tasan minuutilleen
  silloin kun ilmoituksessa lukee. Myyjät tietty aikaisemmin sisään.
   
 5. lemmy

  lemmy Gearhead

  Just just. Ja Walkan syys-swappikin on tänään prkl. ei kykene / jaksa. Pää hajoo kun nukkuakin pitäs :x
   
 6. lemmy

  lemmy Gearhead

  Eipä tuolta mittään tälläkään kertaa löytyny. En varmaan kuulu kohderyhmään tai jotain. Mietin vaan että onko se tosiaan niin että ruotsista asti kannattaa tulla tota tontyylista tavaraa tänne myymään? Kai sitten kannattaa. Eikä noita muita myyjiä edes kauhiasti ollut.
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Usko pois. Ei Håkan tota hommaa tekis, jos ei se sais tavaraa kaupaksi. Nytmin hän toi mukanaan muun muassa suomalaisten harrastajien häneltä ennakkoon tilaamia tavaroita. Se eettä paikalla oli Håkanin lisäksi vain kolme tai neljä myyjää oli yllätys. Eikö Vermo sitten paikkana vedä vai mikä, mutta myyjäkato oli huiomattava. Samoin mielestäni kuuden euron pääsymaksu swappiin on aivan liikaa. Yleensäottaen swappiin ei pitäisi olla mitään pääsymaksuja, missään.
   
 8. platuart

  platuart Gearhead

  Eipä tullu Vermossa käytyä ku makaan lenssussa täällä peiton alla.
  Swedu-swapit on huonontunu sen jälkeen kun hylkäsivät Tuusulan hallin. Itse olin myyjänä mukana viime kerralla Hernesaaressa ja se oli aika syvältä, ei montaa myyjää, eikä kyllä asiakkaitakaan. Ehkäpä tuo kokemus pelotti pois loputkin myyjät. Näitä romutoreja kun on kuitenkin aika monta Suomessa nykyään...
   
 9. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllähän se alkoi Tuusulan hallissakin näyttämään hiipumisen merkkejä. Se lienee kuitenkin ollut paras näistä pääkaupunkiseudun paikoista, mutta kun sinne tuli se keinonurmi, niin sitä ei enää saanut käyttöön.
   
 10. blandis

  blandis 1st gear

  romutorit

  rompetorit/swapit pitäis rajoittaa näihin

  FHRA SWAP (vantaa)
  IMATRA
  TEIVO
  FORSSA

  eiköhän nää riitä niin riittää myyjiäkin...
  vai?
   
 11. impala67

  impala67 Gearhead

  täh? pitäis rajoittaa rompetorejakin? mitä järkeä siinä olis.

  rompetorithan on maailman parasta kierrätystä. pitäisi vaatia kunnille velvollisuudeksi järjestää joka paikkakunnalla. mikä ihmeen imatran rompetori? onhan noita sata muutakin; seinäjoen botniaswappi, kangasalan restaranta, orimattilan rompetori jne.jne.
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  Re: romutorit

  Mitä noita rajoittamaan, kyllä luonto rajoittaa. Swappeja voi järjestää vaikka kuinka paljon, mutta jossain kohtaa markkinat täyttyvät ja silloin myyjät ja ostajat loppujen lopuksi päättävät mitkä niistä jäävät eloon. Kyllä maassa tilaa on aika monellekin swapille ja kaikkien ei tarvitse olla isoja ja valtakunnallisia. Travetta on myös pienemmille alueellisille tapahtumille, uskokaa pois.
   
 13. lake ender

  lake ender Gearhead

  Ei kait sitä mikään estäis, jos vaikka olis swappi jossain kerran kuussa samaan tyyliin kun cruising. Paikka vaan ilmotetaan etukäteen ja sinne vaan myymään maksua vastaan. Ohan noita kirppiksiä nytkin, sopii vaan että tää on nyt auto&prätkäaiheinen kirppis.
   
 14. lemmy

  lemmy Gearhead

  Niks. Tuohan on hyvä idee. Kunnon luukutus ruisingit. Kamaa kontti täyteen ja kontit auki torilla. On sitten meilläkin mitä kontista katella. Vähän kuin thyyninkimiehillä
   
 15. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  heh ehkäpä sais käännytettyä muutaman tyyninkimiehen, kun kuitenkin kiinnostuvat ja tulevat katsomaan niitä kontteja.. 97" plasmasupernäytön ja älyttömien kajarien , ja veneverstaan hajun sijaan löytyykin ihan jotain muuta... "tuohan on ihan kuin virranjakaja.. mutta kuinka siinä on noin monta plugin paikkaa....."
   
 16. impala67

  impala67 Gearhead

  itse asiassa tuota ideata on käytetty, treen pöpilistien viikottaisessa keskiviikkomeetissä takaluukun aukioleminen on merkki kaupan olevasta romppeesta. Eikä maksa mittään (siis myyminen, heh).

  Sille on ukot hakeneet oikein luvan myydä vanhoja varaosia autojen takaluukusta!
   
 17. platuart

  platuart Gearhead

  Heurekan parkkiksellahan on tilaa, tai ainakin oli vielä männä kesänä....
  Miksei cruisingin yhteydessä esim. Tikkurilassa.

  Kauppatorilla tai Siljan parkkiksella saattaisivat viranomaiset hätistellä.
  Kyllä sitä itekin Primerin alkuaikoina sommitteli t-paidat ja lehdet konttiin ja sitten vaan Kaivariin parkkiin ja luukku auki ja Primer-paitahenkarit siihen roikkumaan.
   

Kerro tästä muillekin!