verovelkaisen auton hinaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jariha, 3.6.2017.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    saakohan sen tehä puomilla vai lasketaanko se ajoneuvoksi liikenteessä? ei viittis parinkymmen kilsan takia metästää raileria?
     
  2. Toope

    Toope 2nd gear

    Verovelkaiset pitää polttaa niille sijoilleen,siinä ei selitykset auta. No ei vaiskaan,mulla on käsitys,ja HUOM vaan dementian raiskaama muistikuva ettei onnistu edes puomilla. Voin olla väärässä,ja toivottavasti oonkin.
     
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei ainakaan joku aika sitten onnistunut koska verovelka on yksi kuolemansynneistä
     
    KajS tykkää tästä.
  4. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Liikenteestä poistettukin katsotaan laittomaksi hinaukseksi puomilla. Pitää olla toinen akseli pyörineen irti maasta. Mahtaisko joku huomata jos lykkäisi laillisella autolla sitä edessä olevaa risaa pirssiä puomilla?:rotfl:
     
    Muokattu: 3.6.2017
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    Vtun suomi
     
    rane58, KajS ja Roberto tykkäävät tästä.
  6. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Miten muistelisin että verovelkaista sais liikuttaa vaan kärryssä
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, verovelkaiseen ei saa siirtokilpiä ja ei saa ottaa renkaat kiinni maahan, kun siirtää, eli traileri/lava...
     
  8. KajS

    KajS Gearhead

    Viime vuonna pojan '76 Granadasta hajos vesipumppu Turussa. Auto jäi seisomaan Motonetin pihaan (työsuhde-etu) siksi aikaa, kun uutta pumppua metsästettiin. Tarkoitus oli tehdä vaihto Turussa. Mutta kun pumppua ei ensin löytynyt, hinattiin mondeolla sitte granada Poikkoon tallille. Poika meinas, että poistasko liikenteestä sen seisonnan ajaksi. Mutta ei sitä tehty, sillä sen hinauksen ajaksi sen oli oltava liikennekäytössä. Siis verot ja vakuutukset maksettu ja voimassa.
     
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Joskus on pakko puskea

    Kuorma-autosta päätti jotain hajota jolloin lakkasi käymästä, noh poijat meinasi, et hinataan se hallille, kun hinurissa on kompura, niin saadaan paineet jarruille ja muuten kaikki pelaa

    Sit olivat kuitenkin lakia tutkineet sekä katelleet, noh siellähän on kohta jossa isompaa kielletään hinaamasta
    Eikun puomi maasturin keulasta sisun perään ja menoks, pito oli loppunu kesken ylämäessä, k-a sivuun ja tallilta 200L öljytynnyreitä kyytiin ja uudestaan
    Olivat paussia pitämässä, niin koppalakit samalle p-paikalle, hetki kuulemma meni odotellessa et poistuivat ja poijat pääs jatkamaan matkaa :poff:


    Niijjoo laissa tosiaan lukee että toinen akseli kohotettuna
    Apupyörä "dollyä" tuskin kukaan on uskaltanut kokeilla :poff:


    Sit asijasta toiseen mites apupyörä "dolly" ja oikea "dolly" eli hinausapuvaunu saako moista yhdistelmää suomaliassa ees kiskoakkaan?
     
  10. urho3

    urho3 Gearhead

    Mites ne jarrut sitten saivat pelaamaan? Oliko maasturissa kompura.
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Oli, tais olla huoltoauto varustukseen merkittynä, ja siitä ihmeellinen huoltoauto et oikeesti käyttivät sitä huoltokäytössä. Muistelisin et pari kaivuria ja muutama mettäkone oli niillä mitä pitää kunnossa


    Ite oon ilmastanut jarrut kuorma-volvoon agrekaatilla ja valovirta kompuralla, tosin ajaa ei tarvinnu moisella yhdistelmällä, kun varaosat tuli ennen siirto tarvetta ja sai jarruihin paineet
     
  12. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Joskus nuorena tuli hinailtua projekteja pitkin ja poikin, ei silloin käyny mitkään liikennevakuutukset edes mielessä. Maalaamoonkin katsastamattomat autot vaan hinattiin pitkin katuja ja taidettiin ajaa takaisin. Ja on sitä joskus ajeltukin seisonnassa ollu auto mökiltä kotiin yms.
    Enää ei uskaltais, tulee niin mamoks näin vanhana.

    Saiskohan verovelkaiseen sitten pistää koe-kilpiäkään? Ei muista ulkoa, mutta epäilen vastauksen olevan "EI".
     
  13. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    [QUOTE="sämpy, post: 3103302, member: 12202"

    Saiskohan verovelkaiseen sitten pistää koe-kilpiäkään? Ei muista ulkoa, mutta epäilen vastauksen olevan "EI".[/QUOTE]

    Ei saa, koekilpiä ei saa verovelkaiseen ostettua.
     

Kerro tästä muillekin!