Vesibensa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja D 51, 22.9.2006.

  1. D 51

    D 51 1st gear

    Eli oisko muita vinkkejä millä saisi veden pois tankista kuin tankin tyhjennys?Ja masinoliahan on jo kokeiltu. :poff:
     
  2. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Ei tule mieleen muuta keinoa kun se masinol ja tankki täyteen bensaa, luulis sen pikkuhiljaa lähtevän ja sitten kun pitää tankin täynnä niin sinne ei pääse muodostumaan kondensiovettä. Eli jos auto on jokapäiväisessä ajossa niin päivän päätteeks tankki täyteen
     
  3. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Kuinka paljon vettä pitää laittaa, että se pesee karstan pois moottorista?

    ...siis ISOlohkosta...
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Jos vettä on paljon niin muu ei auta kuin tankin tyhjennys ja sitten loppujen (mitä ei saa pois) sekaan masinolia. Tietysti jos tankkia pitää täynnä niin se vesi pysyy paremmin pohjalla eikä haittaa menoa niin paljon.
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Siis sitä vettä ei laiteta edes isolohkossa puhdistusmielessä tankkiin, vaan kaasuttimen imuilman sekaan moottori käynnissä!!! Tankissa oleva vesi saa koneen käymään huonommin ja karstaantumaan lisää.
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Jos laittaa bensatankkiin tarpeeksi vettä, ei isolohkokaan karstaannu, kun se ei enää lähde käyntiinkään... Mutta sille alunperäisille kysyjälle, koita nyt jollain lapolla imeä mahdollisimman paljon vesibensaa pois. Siellä tankin pohjallahan muuten se vesi luuraa, jos jotenkin onnistuu sen löytään ja kun saa tankin tyhjäksi, niin puhdasta bensaa tankki täyteen ja masinoolia joukkoon. Eiköhän se ajamalla siitä kuivu vielä ennen pakkasia. Sitten kyllä huomaa, jos ei onnistunut.
     
  7. janzamar

    janzamar 1st gear

    Vois laittaa varusteeksi tyhjennyspropun pohjaan
    niinkuin työkoneissa yleensä :) ..
     

Kerro tästä muillekin!