Vesibensa...

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja D 51, 22.9.2006.

 1. D 51

  D 51 1st gear

  Eli oisko muita vinkkejä millä saisi veden pois tankista kuin tankin tyhjennys?Ja masinoliahan on jo kokeiltu. :poff:
   
 2. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Ei tule mieleen muuta keinoa kun se masinol ja tankki täyteen bensaa, luulis sen pikkuhiljaa lähtevän ja sitten kun pitää tankin täynnä niin sinne ei pääse muodostumaan kondensiovettä. Eli jos auto on jokapäiväisessä ajossa niin päivän päätteeks tankki täyteen
   
 3. Cadillac390Man

  Cadillac390Man 3rd gear

  Kuinka paljon vettä pitää laittaa, että se pesee karstan pois moottorista?

  ...siis ISOlohkosta...
   
 4. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Jos vettä on paljon niin muu ei auta kuin tankin tyhjennys ja sitten loppujen (mitä ei saa pois) sekaan masinolia. Tietysti jos tankkia pitää täynnä niin se vesi pysyy paremmin pohjalla eikä haittaa menoa niin paljon.
   
 5. PauliP

  PauliP 1st gear

  Siis sitä vettä ei laiteta edes isolohkossa puhdistusmielessä tankkiin, vaan kaasuttimen imuilman sekaan moottori käynnissä!!! Tankissa oleva vesi saa koneen käymään huonommin ja karstaantumaan lisää.
   
 6. RB-440

  RB-440 1st gear

  Jos laittaa bensatankkiin tarpeeksi vettä, ei isolohkokaan karstaannu, kun se ei enää lähde käyntiinkään... Mutta sille alunperäisille kysyjälle, koita nyt jollain lapolla imeä mahdollisimman paljon vesibensaa pois. Siellä tankin pohjallahan muuten se vesi luuraa, jos jotenkin onnistuu sen löytään ja kun saa tankin tyhjäksi, niin puhdasta bensaa tankki täyteen ja masinoolia joukkoon. Eiköhän se ajamalla siitä kuivu vielä ennen pakkasia. Sitten kyllä huomaa, jos ei onnistunut.
   
 7. janzamar

  janzamar 1st gear

  Vois laittaa varusteeksi tyhjennyspropun pohjaan
  niinkuin työkoneissa yleensä :) ..
   

Kerro tästä muillekin!