Vesivehmaa FHRA Street Race & No Prep Challenge #2

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Vermilion, 13.6.2022.

 1. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Mikä tos sit on lopputulema, jää nähtäväks. Lauantaille on luvattu aika paskaa keliä, varmaan aika moni ajattelee jälki-ilmottautuvansa ja lähtevänsä vain jos näyttää siltä et siel ajetaan. Jälki-ilmottautumismaksu on vain parikymppiä. Lisäks, toi ilmottautumisportaali on ihan perseestä.
   
  -71 MoPar tykkää tästä.
 2. pile

  pile Gearhead

  Kun olet jäsen saat äänestää. Ja sitä myöden voit arvostella. Niin se menee. Eduskuntaakin saa arvostella jos on äänestänyt. Jos et niin silloin kannattaa olla hiljaa.
   
 3. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Suomessa on sananvapaus, kyllä arvostella saa.
  Ei me asuta sentään missään pohjois-koreassa.
   
 4. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Ehkä maailman helpoin asia on osoittaa sormella erilaisia ongelmia. Vaikeempaa on korjata ne. Mut jotkut sitäkin tekee ja yrittää, onneksi. Tääl lätinöinti on sinänsä aivan turhaa, fyyran ihmiset ei näitä lue. Ai miksei? Siks et jos lukevat, nämä talkoolaiset jotka uhraavat vapaa-aikansa ympäri vuoden tapahtumien eteen, alkaa vituttaa sen verran et ajattelevat et pitäkää tunkkinne.
   
  Catiska, Mika.V, Seevu ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. pile

  pile Gearhead

  Niin se vain on karavaanit kulkee ja koirat räksyttää.
   
 6. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Karavaanit kulkenut vähän yskähdellen.
   
 7. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  No, tehdään kuitenkin jotain muutakin kuin arvostellaan. EDRA:n osakilpailun peruunnuttua, jo eilen illalla kun piti olla lauantaina, ilmottaudun tohon Vesivehmaan noupreppiin vallulla. Helpompi siel katella sadetta ku Haapsalussa.
   
  Vermilion tykkää tästä.
 8. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Käsittämättömän paska tuuri kyllä nyt ku ois ajoja kelit on mitä on. Aamupäiväksi siinä voi olla pieni kuiva ikkuna ja ikkuna suurenis heti jos alottaisi aikaisemmin.
   
 9. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Sadekin on parasta paikan päällä.
   
 10. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Joo..., onhan noit kertoi ollu ku on odotettu sadetta, ja on sit satanu. Sit on ollu niit kertoi et ei oo odotettu, ja silti tullu vettä. Ja sit niitä et ois pitäny sataa mut ajettu täyttä päätä. Silloin on kyl "meteorologeja" vituttanu hyvinkin taajaan. Saa nähä miten huomenna. Ei haittaa, se on mitä on, paikalle mennään.
   
  three hundred, Seevu ja faffeli tykkäävät tästä.
 11. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Näin katsojana mielummin ajelen paikan päälle vittuuntumaan sateesta kun jään himaan ja huomaan ettei manattua sadetta tullutkaan.
   
  pile tykkää tästä.
 12. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Nyt alkaa taas turhan paljon kaikenmaailman masentuneet kilvanajajat ja katsojat heräilemään somen maailmaan. Yhdessä sun toisessa palstassa ruikutetaan, valitetaan ja vähintäänkin FHRA pitää haukkua joka päivä milloin missäkin.

  Sovitaaks et otetaan sellanen kiva ja positiivinen meininki, järjestäjät järjestää parhaansa mukaan ja kilpailijat osallistuu mahdollisimman aktiivisesti oman rahatilanteensa perusteella. Katsojat sit menee paikan päälle jos haluaa, uskaltaa tai voi, thäts it.

  Vapaaehtoisia on vaikee löytää enää yhtään mihinkään oli laji mikä tahansa. Ja vielä vaikeempi löytää vapaaehtoisia jos ne vähätkin saa vuodesta toiseen vittuilua ja nälvimistä asioista.

  Viime vuoden motopark oli kuulemma huikee menestys ja onnistunut tapahtuma. Paljon sitä sai tivata ja pyydellä sitä positiivista palautetta... miks? Onks se niin paljon helpompaa haukkuu ja arvostella kuin kehua jotain järjestäjää tai yksittäistä tahoa kun ne joskus jossain onnistuu, menkää niiden järjestäjien saappaisiin ja miettikää omalle kohdalle kuinka vittuuntunut fiilis jo siitä yhdestäkin negatiivisesta palautteesta tulee. ASIALLISTA palautetta pitää osata ottaa vastaan mut olemassa olevilla eväillä sekä rahasummilla voi välillä olla vaikeeta tehdä tapahtumia 110% tyytyväisyystakuulla. Aivan varmasti kaikki yrittää parhaansa, oli se sit kilpailija tai järjestysseura.

  Lopetetaan se saatanan itku ja marmatus, ajetaan drag racignia oli se sit 17sekunnin tai 10 sekunnin auto. Mennään katsomaan livenä häppeningejä jos ehditään ja otetaan sellainen ajatusmaailma ihan kaikille et FHRA ei aina ole automaattisesti paskalafka. FHRA kun saa aina ja jatkuvasti paskaa niskaan ni mahdolliset uudetkin harrastajat sen kokee automaattisesti paskayhtiöksi vailla omia kokemuksia. Mielipidevapaus on ja pitää olla mut miettikää ihan oikeasti minkä kuvan julkinen overdrive tai moni facebookin fossiiliharrastaja ryhmä antaa uusille sukupolville ja nuorille harrastajille...

  Elämä on välillä julmaa ja harmillista aiheutti sen sitten korona, inhalaatio, vihreät tai FHRA.
   
  6PPC, Catiska, Mikkis ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Seevu

  Seevu Double Gearhead

  Asiallinen kirjoitus! Olen täysin samaa mieltä.

  Lainasin kohdan, koska vapaaehtoisia toimijoita ja talkoolaisia on ilman vittuiluakin hankala löytää. Se on osittain vaan ajan henki. Omaa mukavuutta (ja rahaakin) arvostaa ihminen enemmän ja menee mieluusti valmiiseen pöytään. Silti ne aktiivit jaksaa vuodesta toiseen järjestää häppeningejä, kisoja jne. Jossain vaiheessa siihenkin kypsyy se superinnokas aktiivi.

  Toinen oma harrastukseni on jäänyt juurikin sen takia, että uutta ukkoa talkoisiin ei vaan löydy. Vuodesta toiseen samat puurtaa. Tykkäsin kyllä rakennus-/toimitsijahommasta melkein enemmän, kuin itse kilpailemisesta, mutta vittuiluhan sen sitten lopullisesti päätöksen kypsytti. Ja vittuilu nimenomaan oman seuran sisältä. Porukalta, jonka pitäis pitää yhtä.

  -J-
   
  MJF ja Inlinee tykkäävät tästä.
 14. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Kyllä varmasti yksi menestystekijä oli Panox ammu ulos kisa. Sen näki esim siitä miten oli väkeä radan varressa kun ko. kisan autot oli radalla. Lisäksi sitä mainostettiin siten että se tavoitti tällaisenkin joka ei ole facebookissa.
   
  MarcoK ja KKOSKINEN tykkäävät tästä.
 15. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Sama oli aikanaan Blacklist etelä vs pohjoinen, ainakin itse odotin mielenkiinnolla nimenomaan sitä.
  Rutinaahan siitäkin taisi tulla joltain suunnalta kun liian halvalla ajavat, mutta mielestäni kaikki kokeilut millä saadaan uusia ajajia tai kiinnostuneita katsojia, on tervetullutta.
   
  Seevu, three hundred ja Araldite73 tykkäävät tästä.
 16. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Joo niin tuli. Eipä sitä silloin ilmoittautuessa arvannut lisää rahaa tyrkyttää. Olisin kyllä maksanut mieluusti enemmänkin että pääsee ajamaan.
   
  Seevu tykkää tästä.
 17. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Niin..., en mä tie kuinka paljon somaleit tuol tarvitaan? Et onks nää oikeesti jotenkin arvokkaampia kun ne jotka käyvät siellä "muuten vaan" ajelemassa. No, siin on tullut joku linja, nykyään kai sekä blackilistit että shootoutit maksavat fyyralle sen päivän osallistumisen jolloin ajavat. Mun mielest se on oikeudenmukaista.

  Yks asia sit on kanssa ajojärjestys, ja se koskee näit kadunmiehen tapahtumia. Mä en usko, et kukaan esimerkiks huomenna ajamaan pyrkivä erityisesti taputtaa karvasia kämmeniään kun joku suuri tähti päättää line upin päästä odottaneen eteen asettua ajamaan kun se hänelle/heille sattuu sopimaan. Tää on esimerkiks Vesivehmaalla, Kiikalassa ja Hyvinkäällä tilanne. Malmilla, Porissa ja jossain motoparkissa ei ehkä niinkään kun siellä varikko on kaukana line upista. Mun mielestä on korrektia et käy line upin päässä kattomassa ja sanomassa silloin viimisen jälkeen, et sopiiko et tuun sun perään sit ku oot mun auton kohdalla? Ja kerrot sen myös perään tulevalle.
   
  MOPOAUTO 63, Seevu, MaxDura ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. jani5721

  jani5721 1st gear

  Muutaman sata lähtöä ajanut kadunmiehen tapahtumia prätkällä. Kaikki fhra tapahtumat toiminut tähän mennessä aivan täydellisesti. Välillä joutunut odottelee BL tai jotain radan sotkemista ynnä muuta mutta ollut täysin ymmärrettävää.
  Jos joku BL lähtö kerää katsomoon muutaman sata ihmistä todistamaan kuinka kovaa liukkaalla lentokentällä voi mennä ni se on aina pieni hinta odottaa se 5min ylimääräistä lineupissa. Yli 25 vuotta katsojana ja välillä testaajana ni ei voi kuin ihmetellä mistä vitusta aina löytyy joku ongelma näille ihmisille fhra suuntaan.

  Esim malmilla yli 900 lähtöä päivässä ni järjestelyt ei voi olla aivan niin päin vittua kun kokoajan joku väittää

  Edit. Pyörällä malmilla 2020 hiukkasen vajaa 30 lähtöä päivään vaikka blacklist ja fhra ankeuttaa
   
  Mikkis ja jknR tykkäävät tästä.
 19. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ei kai kukaan hauku edellisiä kausia? Perheen kanssa reissattiin viimekesänä parikin kertaa pre-cruising ja seuraavana päivänä katselee kiihdyttelyitä ja sunnuntaina muuta aktiviteettia (kolmas kerta Korkeasaarta riitti, seuraavaksi ihmetellään vaikka Rautatieaseman taksijonoa). Ja tuli myös käytyä yhden illan/yön reissuja Heurekalla katsoo cruising ja Heureka.
  Mutta jotain on menny tässä kaudessa pieleen. Se mistä se johtuu, varmaan selviää syksyllä.
   
  three hundred ja Araldite73 tykkäävät tästä.
 20. JarmoY

  JarmoY 3rd gear

  Ei.
   

Kerro tästä muillekin!