vesivehmaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja dd64, 4.5.2017.

 1. elky

  elky Gearhead

  Onhan sulla Polarassa hirmusti moottoria ja raakaa vääntöä. Puhallat sitten viimeistään loppupäässä voimalla ohi.
   
 2. pptalo

  pptalo Gearhead

  Mulla oli 340 Swinger -91 - 93 silloin toi Scamp oli tällä kylällä ja voitti kisan
   
 3. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Autokin oli esittelyssä veekasissa mielestäni, joko kisan yhteydessä tai muuten.
   
  dart -66 tykkää tästä.
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eikös Brakettiin tullut joku minimi aika sääntö ton Scampin jälkeen, ellen ihan väärin muista. Ettei muiden tarvii odottaa viivalla 10sec rajotinta ja transbrakea vasten :D
   
 5. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Ei kai voimalla sentään. Massalla sitä mennään?? Meinaan kun tuo perheauto painaakin sen 2100 kg tankki täynnä ja kuski mukana. Käytiin nääs vaa'assa kun katsastettiin 2015 keväällä. Ainut mikä on feikkiä, on kuskin paino. Laskivat kuskin painoksi 75 kg :D. Eihän se ole sinne päinkään oikeasti.
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Menikö pyörät pitkäksi vai sivusuunnassa ulos?
   
 7. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  kasimo ja Larry tykkäävät tästä.
 8. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Tuli ekaa kertaa käytyä pällistelemässä ja oli ihan kiva tapahtuma. Onkos kellään videota tuosta Hemi Jaguarista? Sen lähtö jäi itseltä näkemättä.
   
 9. kasimo

  kasimo 3rd gear

  Hurjan näköinen se camaro, jossa hirtti kaasu (ilmeisesti) burnoutissa pohjaan.
   
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Niin oli, katsoin itekin että vetääpä pitkän burniksen ja sit lähti kirjoittamaan ja yleisöstä kuulu aika monta "OHO" huokausta.
  Keltanen Celica veteli kanssa aika radan leveydeltä siellä loppupäässä.
  Tosin ne moottoripyörät jäi ihmetyttämään, että mitä ne teki kun just pääsin itse alueelle niin en nähnyt.
   
 11. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Ehkei ihan mitä haetaan, mutta uskoisin että sama jagge kyseessä, mutta video ei oo vehmaalta.

   
 12. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Jagge jostain syystä ujostelee kelloja, nytkään se ei tahtonut kakkosella kuulemma oikeen käydä. Meni kuitenkin sentään 14 puolelle. Katotaan jos sille jotain lääkettä keksis, jos ei tälle ni seuraavalle kesälle. Oishan siel tallin takanurkassa kyl yks oranssi motori joutilaana...
   
  jknR tykkää tästä.
 13. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  hyvin se motaril menee..!
   
 14. dd64

  dd64 Gearhead

  Topikin alotin kysyäkseni saako avoimilla putkilla ajaa.... Toimistolle yritin soitella monta kertaa, mut "numero ei juuri nyt käytössä"??? Perjantaina tuuttas jo, mut kukaan ei vastannu... no onneks black list topikissa selvis et saa ajaa avoimilla.
  itte tapahtumassa pääsin (sain aikaseks) ajaa kolme lähtöö, joista yhteen (ensimmäiseen) löyty aikakortti... Ei ymmärrä tota systeemiä...
   
 15. z 28 jari

  z 28 jari Gearhead

  Joo tohon aikakorttihommaan voin sanoa että eipä käynyt kateeksi niitä jotka hommaa hoitivat.Jengi vois skarpata senverran että kävis hakemassa samantien korttinsa kun ovat ajaneet lähtönsä.Ite sain korttini,mutta kyllä jonkunaikaa saivat plärätä kasoja että löytyi.
  Juu ja kyllähän riversiden ajanottoporukan tekstiviestisysteemi on hyvä jos vertaa siihen että on pelkän aikalapun varassa.
   
 16. MarcoK

  MarcoK 3rd gear

 17. ET68

  ET68 1st gear

  -Saiko joku alennusta yleisöparkissa amerikan rauta lehdellä? Ite kysyessäni yleisönpalvelija nappas lehden autoni kojelaudalta,selas sitä ja sano et tääl on malmin mainos, ettei käy. Kysyin klopilta ,että olisko tarvinnut tuoda koko vuosikerta,mutten saanut vastausta. Kaivoin sitten kuvetta niinku aina 34 vuoden kokemuksella. Toivottavasti olin ainoo,joka otti mukaan tietysti uusimman lehden. Se siitä lukijaeduista ja yleisöpalvelusta. Samoin kuuluttaja taas vaikeni tunniksi viime vuoden tapaan maalipään onnettomuudesta. Mut keli oli kohdallaan suomen suvessa.
   
 18. firesweep

  firesweep Gearhead

  Kisat oli hyvät ja keli mitä mainioin, niska punottaa vieläkin. Kritisoitavaa löytyy lipunmyynnistä. Kolmen henkilön ei tarvitse myydä lippua yhteen autoon. Parkkipaikalta löytyi oikea natsiliikenteenohjaaja. Seurattiin sitä huutoa ja mekastusta noin 5 minuuttia, enpä ole ennen nähnyt mokomaa. Ehkä ei ollut mies paikallaan tuohon hommaan.
   
 19. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Minä tuossa kuvia katsellessani ihmettelin, mitä kadunmiehen tapahtumassa tekee oikeat kilvanajovehkeet? Parista muustakin voisi nurista, mutta olkoon...
   
 20. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Kaipais jonkinlaista määrittelyä et mikä on oikea vehe kadunmiehen tapahtumaan, ja mikä taas sitte kilvanajovehe? Blacklist laitteet on kilpailu tapahtuman sisällä, mut muuten tapahtumaan osallistuvat kai ovat ihan rekisteröityjä ja katsastettuja katuautoja. Ja niin on kyllä valtaosa bläcklistläisistäkin, ellei peräti kaikki. Mut siellä sitä ei säännöissä vaadita.
   

Kerro tästä muillekin!