vesivehmaa

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja dd64, 4.5.2017.

 1. Larry

  Larry Gearhead

  Hyvä video!
  JK:n Vegakin meni kympin puolelle. Oliko kaasut käytössä?
   
 2. Fileeraus

  Fileeraus 2nd gear

  Filmiä :odcool:
   
  KKOSKINEN ja Larry tykkäävät tästä.
 3. Käkö

  Käkö Gearhead

  En ite päässy paikalle, ei päässy Jore ja ei sitten ilmeisestikään Ankikaan joten FHRA Race Radion puolesta nöyrimmät anteeksipyynnöt jos kaikki ei menny aivan nappiin, mä en saanut ketään tuuraamaan/turaamaan joten hyvä jos siellä joku viitti koppiin vaivautua.

  Toi unohtuu iteltäkin tosi usein toi musa päälle kun alkaa selostamaan radalla tapahtuu, meillä ei ole mitään automaattijuttuj käytössä vaan kun ottaa mikin käteen niin samalla pitäisi muistaa laskee musan tasoo, pikkunen propleemi on tietenkin siinä kun toi laitteisto on hivenen sivussa ja mikit pöydällä niin eipä sitä aina muista säätöjä tehdä...
  Yritin kerran sitäkin että pidin mikkiä mixeripöydällä, itse asiassa kaxikin kertaa jos sitten vaikka muistais säätää, ekal kerran tönäsin mikillä musat täysille, ei ollu hyvä juttu, ja tokalla kerralla kun mikin siihen laitoin pimensin kaikki äänet, jopa livestreamistä.. Kyl mä oon hyvä... :)
  Amatöörejä me ollaan kaikki jotka ollaan nuita kisoja ja kadunmiehen/naisen kiihdytyksiä kierretty, äänimiehet on alan ammattilaisia ja ne ei kauheesti jaksa olla paikalla kun aamulla ovat laitteet laittaneet kuntoon joten päivän äänitarkkailu on yleisön ja kuuluttajan varassa, Malmin kiihdytyksissä kun ollaan oltu niin siellä on tultu sanomaan epäkohdista ja hyvä niin, ei sieltä kopista paljo kuule (ei siis yhtään) miltä se soundi kuulostaa katsomosta.

  Kauhavalla olen ite seuraavan kerran äänessä, saas nähdä ja kuulla miten se sit menee, onhan siellä toki Anki ja Jorekin joten kuullaan siellä seuraavaksi.

  -Käkö-
  FHRA Race Radio
   
  kari6767 ja Ade62 tykkäävät tästä.
 4. pptalo

  pptalo 3rd gear

  Minua ei haittaisi vaikka noi musat jättäisi kokonaan pois. Ei ainankaan unohtuisi päälle. Tietysti sitäkin porukkaa on jotka on tullut näihin kinkereihin musan takia ;-)
   
  Larry ja JYR tykkäävät tästä.
 5. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Takuu varmasti tolla lopparilla. Paikaltaan vaan lähtee huonosti.
   
  Larry tykkää tästä.
 6. JK311

  JK311 1st gear

  Jep, kaasuja oli vähän toistasataa heppaa... 1,83 sek 60 ft tossa lähdössä ei paljoa päätä huimaa, niin loiva turbiini ja loppu olevat renkaan että ei pysty kaasuja availee heti lampulta..
   
  Larry tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!