veteraaniauto pörssi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja fury76, 24.1.2005.

  1. fury76

    fury76 1st gear

    onks kukaan ostanu kaupasta tota auton myynti lehteä veteraaniautopörssi miten helvetis noi ruottalaiset autot on niin saatanan halpoja????
     
  2. Kaj S. LaHurri

    Kaj S. LaHurri 1st gear

    En ole raaskinut ostaa, mutta on se selvää, että kun Sverige-hurrit ostavat kalliilla Suomi-autot Suomesta, niin täytyy heidän myydä omaa tonnistoaan halvemmalla. Ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella.
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Oliks toi vitsi, vai luuletko ihan tosissas, että hinnat pitävät paikkansa? :eek:
    Vois olla, että joutuis itekin myymään ruosteisen piilofarkun pois ja noutamaan naapurimaasta vaikkapa "saman hintaluokan" ´50 luiskaperä-Buickin :rotfl: !
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Oli varmaan vahingossa menneet hinnat "hiukan" väärin, olikohan tullut paljon soittoja myyjille Suomesta? Tervetullut ja ihan Ok lehti muuten.
     
  5. fury76

    fury76 1st gear

    no ei sitä mä itekki meinasin et joku nois hinnois heittää
     
  6. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ankeeta että läpyskä oli täytetty "feikki" svenski ilmoituksilla.Onko kukaan soittanut yhteenkään numeroon ?
     
  7. PekkaP

    PekkaP 3rd gear

    Olen muutaman ruotsalaisen harrastajan kanssa ollut yhteyksissä em. julkaisussa olevista ilmoituksista. Ovat olleet ihmeissään, mistä nämä ilmoitukset ovat ko. suomalaiseen julkaisuun päätyneet..? Lisäksi tietysti ärtyneitä metsässä olevista hinnoista ja siitä etteivät olleet tietoisia em. ilmoituksista. Toivottavasti tämä suomalainen kustantaja ei ole "kopioinut" ilmoituksia netistä tms. sillä se ei ainakaan ole eduksi, jos auton myyjä ei itse saa päättää niihin ilmoituksensa jättää ja millä hinnalla autoa missäkin myydään.
    Ja jos niihin ei ole lupaa kyse on tekijänoikeusrikkomuksesta...

    ***

    Sinänsä tietysti positiivista että ulkomaista kalustoa tarjotaan suomalaisille harrastajille..!
     
  8. bbford

    bbford Gearhead

    Kyllä se on kopioinut koska mulle soitettiin aikoinaan ilmoituksen johdosta joka oli tossa lehdessä,en ollut silloin edes kuullut koko lämyskästä! :eek:
     
  9. pas2

    pas2 Gearhead

    Juu kyllä tuohon lehteen oli revitty ihan netistä ilmoituksia. Itekkin ihmettelin kun tuli soittoa lehden ilmoituksista.

    Eipä silti, hyvä asia tollanen veteraanipörssi kun ei noi uutuudet kiinnosta, eipä tarvi niitä kahlata yli mutta olisivat voineet hoitaa asiallisemmin tän ekan numeron. Huomasin nimittäin lehdessä myös autoja, jotka olivat vaihtaneet omistajaa hyvän aikaa ennen lehden ilmestymistä.

    Työkonepörssiin olivat löytäneet jostain mun ransitin ilmoituksen oikeen kuvan kanssa, vissiin jostain kepön arkistoista. Eipä käynyt kaupaksi sitäkään kautta :)
     
  10. harri60

    harri60 Gearhead

    Jospa kolmannessa numerossa olisi hinnat jo kohdallaan. Uusien numeroiden tulo harvakseltaan takaa sen, että parhaat tavarat on myyty aikoja sitten. Oli muuten Ruotsissa mielenkiintoinen -70 Fury farmari. En oo Suomessa vastaavaa nähnytkään. Pitänee seuraava Tallinnan reissu suunnata Ruotsiin.
     
  11. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Eikös tuota ole jo pari numeroa tullut? Molempien lämysköjen perusteella Ruottissa ois halpaa :eek:

    Mikä niissä hinnoissa sitten sakkaa? Valottakaa tyhmälle :oops: Eli liekö ne hinnat vedetty ihan hihasta vaiko joku muunnos mennyt poskelleen?
     
  12. Windsor

    Windsor Gearhead

    Tuntus olevan paremmin hinnat kohdallaan, kun lisää nollan perään niihin Ruottin hintoihin... Esim. 1959 Cadillac Eldorado Biarriz reilu 6000 euroo, hakisin saman tien jos sais tohon hintaan! Samoin niissä autojen tiedoissa lukee ihmeellisiä tarinoita, 1961 Chryslerissä luki "veto"? Mitähän lie meinaa, vetää ikkunoista...? :D
     
  13. Windsor

    Windsor Gearhead

    Tuntus olevan paremmin hinnat kohdallaan, kun lisää nollan perään niihin Ruottin hintoihin... Esim. 1959 Cadillac Eldorado Biarriz reilu 6000 euroo, hakisin saman tien jos sais tohon hintaan! Samoin niissä autojen tiedoissa lukee ihmeellisiä tarinoita, 1961 Chryslerissä luki "veto"? Mitähän lie meinaa, vetää ikkunoista...? :D
     
  14. Vallu

    Vallu Gearhead

    On ainakin yksi '70 farmifury täälläkin. Veljellä on '70 fury farmari, entinen ruumisauto, 318+3man.

    Noista ruottalaisten hinnoista puuttuu joko 0 perästä tai 1 edestä tai molemmat.
    Käännökset tehty vissiin jollain "konekääntäjällä", sen verta persiillään ovat.
     
  15. JJ

    JJ Gearhead

    Taitaa noi kotomaassa myytävinä olevat löytyä suoraan nettiautosta ja Ruotsin puolella usabil.nu:sta
     
  16. Dropper

    Dropper 1st gear

    Hyvä "lakka" oli useammassa edellisnumeron Ruotsin autossa :)
    Olivat onneksi uusimmasta numerosta jättäneet tökeröt suomennokset pois. Saipahan ainakin nauraa istuessa iltaa, kun luki ilmoituksia.
    Muutamia aika mielenkiintoisia "objekti" projekteja kyllä oli myytävänä,mm. '41 Mercury.
     
  17. pas2

    pas2 Gearhead

    Juu "hyvä lakka" oli aika hyvä kuten myös "tarkastettu" ja "esirekisteröity".
     
  18. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Tuota kaverin kanssa ihmeteltiin kanssa, että miten ne voi olla niin halpoja, sitä '60 käkkylää olin kans jo lähössä hakemaan :lol:

    Mutta onhan ne autot ruåttissa varmaan halvempia kun täällä, mutta ei noin paljoo...
     
  19. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Joo, onhanse aena niin hiano ja så fint tämä ruohti! Loppusyksystä oli samat pohdinnat ko. veteraanipiilipörssistä, että voiko hinnat tahi merkit olla totta.
    No,ei voi. Jouduin kuukausi sitten tänne (150km Västerosin yläpuolelle) keikalle ja aattelin, että nyt ostan vähintäänkin ruotsillisen uuven mantereen vankkureita, ja lopuilla rahoilla kaekki Harrikat ja Indianit, vähintään! Jep, heti tuuman nippu nostalgi-börseneitä ja retro-börseneitä ja loput vähänkii siihen suuntaan olevista aviiseista, ja pakkoruotsin katkeruus suussa tavaelemmaan objekteja.

    Pikkuhilijoo alako selekiytyä oekeempi hintataso tässä muassa, kun esim ihan norppi kasiValtteri maksaa 40 000 sek x 0.65fim= 26000 fim. Uhkaheino Sunlineri löötys heti vaensinulletänään 285.000sek x 0.65fim, ootappas, tekköö palttiarallaa 185 250 kotomarkkasta. Onhan se kyllä sikäls, että kuitenki löytyy. 60 lukulaiset 4ovitolpat pyörii neljänkympin tietämissä. Ja eikös näihin kaikkiin tule lopuks sitten vielä Suomen osavaltion myöntämä avustus autoilijalle, harkinnan tahi mätkäsyn mukaan.
    :mad:

    Oonhan toki katellu myös tavallisen rivikansalaisten suosimia päivittäisilimotuksia, mutta kun ei sytytä, sano pyromaanikko.

    Ehkä hiukka totta on siinä että vihreempätä tällä puolen on, ku eehän näellä polosilla oo etes lunta.

    Fy.
     
  20. Windsor

    Windsor Gearhead

    Uusimmassa numerossa oli Ruotsissa 1970 Dodge Coronet avo, tekstissä luki että autoa on vaikea löytää... :lol: Tietääköhän myyjäkään missä se on... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!