Veteraaniautoja kivitetty Ruotsissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Stressman, 23.6.2016.

  1. Stressman

    Stressman 3rd gear

    Jenkkicruisingin 400 autoa joutuivat "nuorisojoukon" kivityksen kohteeksi kun kulkue meni alueelle, joka "nuorisojoukon" mielestä ei kuulu ruotsalaisille (Nassjön urheiluhalli). Media kieltäytyi uutisoimasta aiheesta, koska ismi. Oliko joku tai jonkun tuttu paikalla, jotta aiheesta saisi tarkempia tietoja?

    Voisi sanoa, että enemmän kuin käsittämätöntä touhua näin suomalaisesta näkökulmasta. Sehän on itsestään selvää, että miehen autoa ei edes haukuta puhumattakaan, että sitä vastaan hyökättäisiin.

    http://avpixlat.info/2016/06/20/stenkastargang-attackerade-veteranbilstraff-media-morklagger/
     
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Tässäkin varmaan kannattaa ehkä odotella vähän aikaa ja hengittää rauhallisesti ennenkuin kovin varmoja kantoja lukkoon lyö. Tuo juttu on nimittäin ruotsalaisen Ruotsidemokraatteihin läheisessä yhteydessä olevan vihakirjoitussivuston julkaisema.

    Enkä nyt tarkoita että asiaa ei olisi tapahtunut, mutta AvPixlat a MV-lehti ei oikein lähtökohtaisesti vakuuta luotettavuudellaan.

    Hate posts tied to politicians
    December 10, 2013 1
    The identities of thousands of anonymous commenters to the leading right-wing Swedish website Avpixlat have been leaked, revealing that a number of politicians have written hateful comments.

    Øyvind Strømmen

    [​IMG]
    The logo of the Swedish “Avpixlat” site. The name refers to depixellation of pictures, thus revealing the truth.

    It was previously disclosed that parliamentarian Kent Ekeroth of the Sweden Democrats (Sverigedemokraterna) has played a central role in funding the site. Ekeroth is also known for his connections to the so-called counterjihadist movement. The site, which has gained a wide readership, has a reputation for containing many anonymous reader comments bordering on the hateful, or even crossing that line.
    ...

    https://www.hate-speech.org/leaks-show-politicians-wrote-hateful-comments/
     
  3. Stressman

    Stressman 3rd gear

    Se miksi Ruotsin uutisista tulee paskoja linkkejä johtuu yksinomaan siitä, ettei media uutisoi mitään mitä siellä tapahtuu. Tästä nimenomaisesta tapauksesta on kyllä ilmestynyt jonkinlainen siistitty versio myös svt:n sivuille:

    http://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/mattias-fick-sten-kastad-mot-bilen

    Juuri tuon yleisen epäluottamuksen vuoksi olisi hyvä kuulla, jos joku tai jonkun tuttu on oikeasti ollut paikalla.
     
  4. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Siinä ois nuoriso ollut ihmeissään, kun 400 auton kuskit ja vänkärit olis pannut tivolin pystyyn. Mutta eihän se auto niin tärkeä ole ...
     
    Crash_ tykkää tästä.
  5. hyde

    hyde Gearhead

    Juu odotellaan nyt vaan 'virallista' tietoa ..:rolleyes:
     
  6. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Vanha juttu jo. Yhden tarinan mukaan tapahtumassa oli esillä Etelävaltioidenn lippuja, mikä on kuumentanut asiaa tuntemattomien tunteita.
     
  7. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    No sittenhän se onkin ihan hyvä juttu jos tosiaan juttu on vanha....??? Mitenkä tulee mieleen sana suvakki....
     
  8. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Täh?
     
  9. Stressman

    Stressman 3rd gear

    Eihän siinä sitten mitään, jos kerran etelävaltioiden lippu on ollut näkyvissä. Joskus olen nähnyt Suomessakin niitä, mutta en tajunnut joukkoärsyyntyä.
     
    Karpov tykkää tästä.
  10. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

  11. Stressman

    Stressman 3rd gear

    Ruotsissa ei taida olla ketään, joka haluaisi ryhtyä silminnäkijäksi tuollaisessa tilanteessa. Menee poliisin koodiin 291, kuten kaikki muutkin vastaavat episodit ja sen jälkeen homma on loppuun käsitelty.
     
  12. mopar72

    mopar72 Gearhead

    Mitä tekee ruotsin raggarit? Sulkee silmät ja oikoo klommot?
     
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Oisko tästä jossain juttua kotimaan kielellä? Kun en tuota hurria osaa yhtään.
     
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu ja tolla koodilla tehdyt "hälytys"hommat ei kuulu uutisoinnin piiriin vaikka olis polliisiautoja poltettu muutama kappaletta. Ja kun niitä ei uutisoida niin mediaa ei vois vähempää siellä kiinnostaa rakkarbiilenin lommot vaikka ne oliskin tehnyt se paremmin ruskettunut börje heimoineen.

    Ton saa kyseenalaistaa mutta lähde on yle:rolleyes:.
     
  16. PAZI

    PAZI Gearhead

    Tietyn sakin sivistykseenhän kuuluu kaiken kivittäminen.. ja yleensäkin miten vitun jälkeenjääny pitää olla että rupeaa toisten autoja kivittämään lipun takia..
     
  17. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu ja miettikää että kuka maksaa ne kolhut, kun pääsääntöisesti koskaan 291 koodilla tehdyistä urotöistä ketään ei "saada" kiinni. Tuskin se lippu on syyllinen vaan reviirirajan ylitys.
     
  18. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Pariisi 291 koodilla, näitä videoita ei näe YLEn uutisissa
     
  19. Substitute

    Substitute Gearhead

    Nyt ollaan kiihottamassa itse itseään ja toinen toistaan kovaan uhoon, saas nähdä mihin tämä vielä johtaa. Pitäisiköhän laittaa popcornit mikroon.
     
  20. faffeli

    faffeli Gearhead

    ei Suomen mediassa näytetä kuin ne juuri mitkä halutaan.....voi ihmiset alkaa ajatelemaan omilla aivoillaan.....
     

Kerro tästä muillekin!