Veteraaniautoja kivitetty Ruotsissa

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Stressman, 23.6.2016.

 1. Rantala

  Rantala 3rd gear

  Ihan aikuisten oikeasti! ;)
  Nuo ruskettuneet ovat leviämässä kiviensä kanssa yhä vain laajemmalle.

  Monet Euroopan maat ovat saaneet kärsiä näistä kivittäjistä jo pitkään… tilanne näyttää täällä pohjolassa pahenevan ja yksi syy tähän on näiden ateisti-anarkisti-suvakki-kommarien harjoittama propaganda ja näiden kivittäjien liehittely sekasorron aikaansaamiseksi.
   
 2. Crash_

  Crash_ 2nd gear

  Onneks ei oo viel kivet lennelly. Olikohan vuos vai pari sit ku olin tolla kuvan romulla liikenteessä nii vastaan ajo uudempi ,mazda 6 kyydis 5-6 lähi-idän suunnalta olevaa nuorta miestä. Näyttää et avaa ikkuna minkä tein nii huudetaan RASISTI HUORA ja kaasupohjas karkuu. Jäin kattoo et mitä helvettiä??

  No tästä jonkinaikaa etiäpäin nii autoa naarmutettiin eritoten kattoa joka sattuu olee jonkun aikasempien omistajien maalaama dixie lippu.

  Innolla ootan mitähän seuraavaksi.....
   
 3. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Toi lienee vaan urpojen kykenemättömyyttä sisäistää sitä että sama symbooli voi tarkottaa ihan eri asiaa eri kulttuureissa. Natsipelleily on kuvottavaa mutta saisi silti suomen armeijakalustossa olla hakaristi koska se ei liity milllään tavalla natseihin kuten ei liity jossain hitihati- tempelin seinässäkään oleva hakaristi. En noita(kaan) ihmisiä pysty käsittämään jotka vetää herneen nenään jostain symboolista vieraassa maassa koska "meidän maassa toi on pahuuden symbooli". Lienee yhdensorttista suvaitsemattomuutta sekin. Tollasten ihmisten kannattaisi pysyä vaan oman maan rajojen sisällä jos vieraiden kulttuurien ymmärtäminen ja sopeutuminen niihin on niin vaikeeta. En minäkään saksassa ihmettele että miksei täällä ole hitlerin kuvia muiden hallitsijoiden joukossa tai että miksei hakaristit ole esillä. Enkä myös etelävaltioissa heiluttelis rokkabilly lippua kun ymmärrän että siellä on eri merkitys mitä täällä sillä on. Kunnioitan sen maan tapoja missä olen enkä tuputa omiani.

  Tähti oli neuvostoliitolla käytössä paljon. Samalla natsi logiikalla converse- vaatteidemn ja kenkien käyttäjät on stallareita. Joulukuusessakin on kyseinen symbooli joka loukkaa kaikkia sorrettuja neuvostoliitossa ja vankileireillä. EUn lippukin on syrjivä neuvostoliiton uhrien omaisia kohtaan ja amerikankin!!!

  Koitan vaan sanoa sitä että jo aikaa sitten on kuohunut yli äyräiden tämä erinäisten symboolien kieltämisvimma, saksan sensuuri on jo täysin vedetty yli.
   
  Muokattu: 25.6.2016
  FuryIII '71 ja Karpov tykkäävät tästä.
 4. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Just ton vuoksi en pistä mitään provosoivaa autooni. Nykyään kun ihmiset on umpimielisiä ne ei tajua että saan maalata autooni mitä tahdon ja muilla ei ole oikeutta koskea siihen.

  Sit vielä kun kaikenmaailman rupusakki alkaa huutelemaan kun jonkun lipun näkeminen saa ne raivon partaalle niin ei jaksa. Jotkut raivostuu jopa jo itse siittä amerikkalaisesta autosta.
   
 5. Substitute

  Substitute Gearhead

  No pitäisikö auringossa oleminen kieltää ettei iho rusketu?

  Vinkki: laita tämä kommenttini Mudracerin ihonruskettumis -kontekstiin... kuuluun samaan kategoriaan.
   
 6. Aslak

  Aslak 3rd gear

 7. LordMrFord

  LordMrFord Gearhead

  Uusnatsit voisivat alkaa heiluttelemaan puolikuu-lippuja niin nekin kohta kiellettäisiin.

  Olisi kiva katsoa kun suvakit ja muslimit haukkuisivat toisiaan rasisteiksi.
   

Kerro tästä muillekin!