vetokoukun kytkentä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 6.2vani, 27.3.2003.

  1. 6.2vani

    6.2vani Gearhead

    miten sähöt laitetaan kun jarru ja vilkku on sama lamppu esim:cevy vani nyt ne toimii hyvin kunnes painetaanjarrua..... kiitti etu käteen
     
  2. 67pete

    67pete 1st gear

    etuvilkuilta piuhat siihen pistorasiaan,jopa toimii vilikut,luulisin.. viisaammat kertokaa!
     
  3. 6.2vani

    6.2vani Gearhead

    niimpä taitaa olla täytyy kokeilla kun joutaa
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Vilkut etuvilkuilta ja jarruvalo jarruvalokytkimeltä.
     
  5. KajS

    KajS Gearhead

    Juuri noin, ja sitten parkit takavaloilta.

    Tai sitten ammattimaisesti, niin kuin mjo33400 joskus neuvoi: Vedä vetokoukulta 7-napainen kaapeli auton etuosaan, vaikka lähelle sulkerasiaa ja kytke sieltä. Tulee siistiä.

    Minä vedin amatöörinä erilliset piuhat etuvilkuilta ja jarruvalokytkimeltä edestä ja takavalot vasemmasta takavalosta. Jatkuvan virran jätin kytkemättä, sillä en ole karavaanari (kaikkien kaver) :grin:.

    Mutta silti sähköt toimii. Ja laatikkokin toimii vielä...
     
  6. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    KajS,juuri näin ja on helppoa.
     
  7. DslCat

    DslCat Gearhead

    Ehdottomasti kaapeli pistorasialta konehuoneeseen. Karavaanari laittaa vielä sellaisen kaapelin, jossa yksi naru on 4.0mm2 (6x2.5mm2 + 4.0mm2) - ja "unohtaa" sen sumuvalon. Löytyy varaosaliikkeistä metritavarana.

    Sitten vielä releistykset+sulakkeet kaikille, jopa vikuille. Defan hälytin ei ainakaan tykännyt lisäkuormasta. Nykyäänhän vaunuissa on parkeilla reilummin kuormaa, kun on ääri- ja sivuvaloja.
     

Kerro tästä muillekin!