vetolevy kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Galaxie500, 15.1.2009.

  1. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Antakaas viisaammat vinkki, mihin asentoon kuuluu vetolevy asentaa kampuran päähän? kone 302 ja laatikko c4, eipä tullut irrottaessa katsottua miten oli.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Ei-merkkiasiantuntijalta: Onko puhdistettu niin hyvin että kampiakselin laipan jättämää kuviota ei näy enää pinnassa? Näkyykö ruuvien kannan aiheuttama puristus-/kiristysjälki jommalla kummalla puolella levyä?

    Nämä usein näkyy kun tarkkaan tutkii.
     
  3. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Tulihan tuo puhdisteltua... niin ja kyllä siis etu/takapuoli on levystä selvillä, mutta levyn asento kampuraan nähden ei. yhdessä vetolevyn kiinnitys reiässä on kyl kolo merkkinä, mutta kun kampurasta en vastaavaa merkkiä löydä. Eikä osu kampuran reiät edes mihinkään loogiseen asentoon kun veivaa ykkösen yläkuolokohtaan.
     
  4. Mexico65

    Mexico65 1st gear

    Ford 221, 260, 289, 302, 351W jne koneiden osalta jotka ovat ulkoisesti tasapainotettuja. Vetolevy tai vauhtipyörä sopii vain yhdessä asennossa kampiakselin päähän. Kampiakselin pulttijako on toteutettu epäsymmetrisesti, ettei virhettä pääsisi tapahtumaan asennuksessa.

    Pyörittele vetolevyä kampiakselin päässä aikasi niin huomaat, ettei se sovi siihen kuin yhdessä asennossa.
     
  5. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Jaa... tarviipa kokeilla iltasella, kiitoksia tiedosta. Näytti silmällä vaan niin symmetriseltä nuo kiinnitys reiät.
     

Kerro tästä muillekin!