Vetoomus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Sumu, 26.8.2006.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

  2. olds-36

    olds-36 1st gear

    Upataan hyvän asian puolesta
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Mielenkiintoinen asia. Kannattasi varmaan noiden kerhojen perustaa yhdessä yritys / tms yhdistys joka ostaisi oman maan ja tekisi itse sen radan. Samaan yhteyteen sitten mikroauto,ajoharjoittelu tms toimintaa jolla saisi rahoittajat ja vuokralaiset mukaan. Ei varmaan ollut uusi ajatus mutta ei se rata vetoamalla vaasankaupunkiin tule ikinä.
     
  4. olds-36

    olds-36 1st gear

    kyllä muistaakseni jotain suht isoa moottorirataa olivat jossain vaiheessa ainakin kaavailleet ja vetoomus oli kait lähinnä sen paikan ja pienen rahoituksen takia... kai?, korjatkaa jos olen väärässä
     

Kerro tästä muillekin!