Viantunnistus apua tf727:n

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Polara, 29.6.2008.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    Viikolla "pienen" viivanpiirron jälkeisenä päivänä alkoi laatikko luistamaan aika rajusti. Heti samana iltana tuon piirtelyn kanssa en havainnut luistoa, mutta vasta siis seuraavana päivänä se alkoi. Kaupungissa ajaminen melko mahdotonta, koska liikkeelle lähtökin on vaivalloista. Hiljaa kierroksia nostaen pääsee liikkeelle. Kun tasaisesti nostaa kierroksia ja laatikko alkaa saada "pitoa" tuntuu jonkunlaista rutinaa/tärinää laatikosta (äänestä tulee mieleen ihan kuin hammasrattaat, josta puuttuu osa hampaista...).
    Laatikko siis luistaa kaikilla vaihteilla, paitsi pakilla pitää paremmin. Esim tasaisesti ajaessa kun lyö kaasua, kone rääkäisee kierrokset samantien ylös, mutta auto ei liiku. Ainiin ja isomalle vaihtaessa tuntuu, että shift kit on hävinnyt kokonaan, koska vaihtaa tosi kuminauhamaisesti.
    Aiemmin loota on toiminut moitteettomasti. Sisuskaluina on jokin Mr. shiftin shift-kit ja turbiini 1700 stallinen...
    Ensin luulin, että turbiini olis menny, mutta alan pikkuhiljaa kallistua pantojen sulamiseen?! Toisaalta, jos pannat on lopussa, niin eikö öljyn pitäisi värjääntyä aika tummaksi. Nyt ainakin tikussa öljy on ihan ok väristä...

    Hieman kaipaisin apuja vikadiagnoosiin. Voisiko kenties olla venttiilikoneistossa tai jossain muualla vikaa? Öljyä siis on tarpeeksi.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ota öölipohja pois ja kato mitä jännää sieltä löytyy. Jos planeetoista on jotain irronnut niin sieltä ne palaset löytyy.
     
  3. Polara

    Polara Gearhead

    Itse itselle vastaten, lootasta on kuulemma palanut forward kytkin... Soitin yhelle korjaajalle, joka paikallisti vian siihen. Nyt pittaa vaan loytaa rajaytyskuva jostain ja eikun laatikko poydalle ja palasiks...
     
  4. Miikka83

    Miikka83 1st gear

  5. edisoni

    edisoni 1st gear

Kerro tästä muillekin!