Videomateriaalia

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja mika112, 28.1.2008.

 1. mika112

  mika112 1st gear

  Viime kaudella sattui ja tapahtui kaikenlaista kisoissa.......Orhanen, Saapola, Lahti ja muut. Jos joku sattui näitä saamaan videolle, niin olisin halukas saamaan videopätkät käyttööni koulutustarkoitukseen. Videoita ei ole tarkoitus laittaa mihinkään nettiin tai muulla tapaa jakaa ympäri Suomen maata. Myös videopätkiä burniksista ja lähdöistä, varsinkin pro ryhmistä olisi hyvää koulutusmateriaalia varsinkin uusille tulokkaille jotka liittyvät mukaan Safety Crew toimintaan. Videot ovat koulutusmateriaalina kultaakin arvokkaampia. Tarvittaessa olen valmis pistämään hatun kiertoon jos joku haluaa niistä jonkun korvauksen, koska onhan se kaikkien kilpailijoden etu jos me osaamme asiamme paremmin kuin hyvin, silloin kun sattuu ja tapahtuu.

  Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla m.m@kolumbus.fi

  Terveisin FHRA Safety Crew "palopäällikkö" Mika Martelin
   
 2. Mopar

  Mopar Gearhead

  Nhra:n viiteoissakin on aika lailla crashejä. Tietty vähän isommassa mittakaavassa, mutta kai niitäkin voisi analysoida ja opiskella
   
 3. mika112

  mika112 1st gear

  Niinhän sieltä löytyy, ja olenkin niitä jonkun verran yrittänyt käyttää, mutta kun siellä päin maailmaa on kaikki suurempaa kuin muualla, niin haluaisin kuitenkin pitää jalat maassa ja näyttää Suomen kisoista koska ne on ne tapaturmat joita täällä sattuu.......olkoon että täälläkin voi sattua samanlaisia ja samassa mittakaavassa kuin isossakin maailmassa. Saattaisi myös olla että kotimaan kisoista jollekin on tallentunut meidän lähdöt radalle, niin nehän ois ne parhaat mahdolliset pätkät tähän tarkoitukseen.
  Tarkoitus oli viime kaudella tehdä oma video ja kuvata matskua kisoissa mutta päädyin kuitenkin keskittyä ja yrittää saada omaa toimintaamme tehokkaammaksi. Onneksi olen saanut tehdä yhteistyötä samojen henkilöiden kanssa jo pidempään ja kaikki alkaa sujua itsestään ja ollaan myös opittu ennakoimaan tilanteet. Mutta aina tarvitaan uusia mukaan ja niillä on sitten paljon opittavaa.
   

Kerro tästä muillekin!