Vieläkö E-Bodyt kiinnostaa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BRAKE DRUM, 17.7.2019.

 1. faffeli

  faffeli 3rd gear

 2. arskazone

  arskazone Gearhead

  Mun mielestä vaa paras->

  [​IMG]
   
  PON1 ja TN tykkäävät tästä.
 3. Z11

  Z11 Gearhead

 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Nash Bridges Car Chase. Tiukkapipot älkööt vaivautuko, pätkä on dumpattu venäjän kielellä. Ao sarja oli erittäin suosittu Venäjällä viime vuosituhannen lopulla. Eikä Chevy miestenkään kannata tähän vaivautua. Camaro heittelee lopussa voltteja.

   
  TN ja Inlinee tykkäävät tästä.
 5. alf61

  alf61 3rd gear

  Challenger -70 . Kojelaudan päälliosassa halkeamia , mikä firma osaa asiantuntemuksella korjata ? Vaihtoehto tietysti myös uusi, kellään näiden tasosta kokemusta ?
   
 6. PasiR

  PasiR Gearhead

  RD Autoline Ruotsissa.
   
 7. Z11

  Z11 Gearhead

  Minulla on yksi musta non AC one speaker ABS corella uusi 900€ jos joku tarttee, vanhan peltisen otan vaihdossa ja hyvitän
   
 8. arskazone

  arskazone Gearhead

  RD 2020 syksyllä ilmoitti korjaushinnoikseen mustana 8500skr, jos muu väri niin + 1500skr

  [​IMG]

  Sauman tikkausta ei tule eikä synny,kuten originaalissa ja arvokkaammissa reproissa.

  AZ
   
 9. alf61

  alf61 3rd gear

  Kiitän tiedoista. RD Autolinen työ näyttäisi kuvien perusteella hyvältä , mutta työn hinta melkoinen, maksajalle on kaikki toki kallista, ja kun ei vielä ihan orkkisnäköinen tule.Miten lie Smart Repair tai muut kotimaiset, niistä kellään kokemuksia ? Lisäksi tulee mieleen, että kärsiikö korjaamaton kohta korjauksesta, eli paukahtaako kohta vierestä halki . Onko kukaan uutta hommannut , niissä näyttää olevan eri materiaalia rungoissa, lie niiden erot käytännössä millaiset ?
   
 10. BHBS

  BHBS 2nd gear

  Jenkeissähän muutama firma näitä tekee, vanhalle peltirungolle ja kokonaan uusia muovirungolle, jollaista tuossa ylempänä tarjottiin. Vanha runko puhalletaan/hapotetaan ja uudet pehmusteet+pvc pintanahka. Ruotsalaisista en tiedä uusivatko vanhat uretaanit pinnan alle vai paikkaavatko tarpeen mukaan? Itse taannoin ostin coren ebaystä ja käskin myyjää lähettämään sen tekijä firmaan ko.prosessiin. Tulos oli ok, alkuperäisiä särmiä ja sileyttä ei varmaan mikään firma pysty täysin jäljittelemään...
   
 11. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  BHBS tykkää tästä.
 12. Z11

  Z11 Gearhead

 13. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Muokattu: 27.11.2020
 14. Kalu

  Kalu Double Gearhead

  ^Finlandia 2000 kattoluukku sekä pick-upin 80lätkäkin kyllä puoltaa asiaa...
   
 15. PON1

  PON1 3rd gear

  Onhan tää 'suomi-cuda'. Muistan istuneenikin tuolla pantterikuvioidulla takapenkillä, taidettiin mennä Räyskälään ja tuo kattoluukku vilvoitti mukavasti.
   
 16. MJF

  MJF Double Gearhead

  Ihan suomiauto on.
   
 17. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Trafi ei tunne enää rekkaria??
   
 18. TN

  TN 3rd gear

  Mulla ittelläni sama tilanne myös!
   
 19. TN

  TN 3rd gear

  Kyselin ite myös samaa trafilta? Mikä mahtaa olla auton nykytilanne? Onkohan koko autoa enää olemassa?
   
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tästä autosta oli jollain topic'illa juttua täällä oodeella. Muistaakseni jopa silloisen(70-luku) omistajan poika osallistui myös keskusteluun. Ja varmaankin Facebook-nimisestä yhteisöpalvelusta löytyy lisää stooria, allaoleva kuva on ainakin sieltä.

  [​IMG]
   
  Muokattu: 29.11.2020

Kerro tästä muillekin!