Vierailu Grips Garage -klassikkoautoyritykseen ti 14.5.-13

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 24.4.2013.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    [​IMG]

    Muistakaahan tulla paikalle sankoin joukoin tiistai-iltana 14.5.2013:

    Grips Garage -yritykseen MGCCF-kerhovierailu klo 18-
    Paikka: Vantaa, Vanha Nurmijärventie 175 (siinä entisen Keimolan radan pohjoispuolella).

    http://www.gripsgarage.com/main.html
    http://www.gripsgarage.com/main.html


    Ohjelmassa yrityksen toimintaan tutustumista (entisöinti, varaosat ja myynti) brittikalustoon ja klassikkoautoihin liittyen. Kahvitarjoilu! Tule mielellään harrasteautollasi, niin saadaan Brittisporttiin kivoja kuvia tapahtumasta...

    Ja jos harrastepelisi tarvitsee esim. öljynvaihdon tms. nopean huollon illan aikana, niin sovi siitä Oskarin kanssa suoraan: +358 50 342 0686. Samoin, jos et meinaa löytää paikkaa, niin soittele em. numeroon...

    Helsingistä päin tullessa kuulemma helppo tapa on ajaa Klaukkalan liittymään asti ja tulla sieltä sitten vanhaa tietä takaisinpäin Keimolaa kohti.

    Jos nyt sattuisi olemaan niin onnettomasti, että et ole vielä jäsen kerhossamme, mutta haluaisit tulla tutustumaan ko. tapahtumaan, niin ilmoittele itsestäsi ja tulostasi Oskarille em. numeroon vaikka tekstiviestillä, jotta hän osaa varautua tarjoilun suhteen.

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!