Viinan juonti loppuu autossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rebel58, 1.3.2004.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kippis! Uudenvuodenlupaus piti ja nyt vasta alkosta hain "halpaa" viinaa. No viime viikolla txtv pieni uutinen että valiokuntaan lähti just esitys ettei autossa saa enää juoda eikä edes kuljettaa avattuja pulloja. Just joo jenkkimeininkiä tännekin.. Jokainen nähny telkkarista cops ym amerikkalainen autoa ja nyt se on tulos tännekin? Perustelut vähän mielestäni ontuu ku tollai yritetään rattijuopumuksia vähentää. Tilastot aika synkkiä mutta ei niitä tollai muuteta?
    IHAN VAAN KAIKILLE PÄÄTTÄJILLE TIEDOKSI ( JOTKA TIETYSTI LUKEVAT NÄITÄ JUTTUJA) MEIDÄN PORUKASSA MEIDÄN AUTOISSA EI TUOTA LAKIA PIDETÄ YHTÄÄN MINÄÄN JOS SE MENEE LÄPI?! SIIRRYMME PIENIIN PULLOIHIN JA KERTA ANNOKSENA HUIKALLA NAAMAAN NI EI OLE VAJAITA PULLOJA KU PYSÄYTETÄÄN!
    Presidentti Koivisto kannusti aikanaan "kansalaistottelemattomuuteen" ja jos toi menee läpi, niin...
    Meidän porukois joskus isokin letka autoja ja viinaa menee paljon, mutta kuskit ei juo!
    Milläs esim tuot bilepaikalta vajaat viina pullot pois?
     
  2. Fastback

    Fastback Gearhead

    no eihän tuollanen laki aja kenenkään etuja. Ennemminkin kannustaa juomaan lisää, mieti nyt kun joku avaa se 0,5 kosanderi pullon autossa, niin sehän pitää juoda yhtäkyytiä. Jengi humlaltuu entisestään.. :grin:

    Minä luotan siihen että tässä takapajulassa maalaisjärki korvaa suuren maailman vöyhytykset...kai?
     
  3. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Juu jos toi laki tulee voimaan,niin varmasti harrastan kansalaistottelemattomuutta.
    Mihin h-tiin tää Suomi on oikein menossa.
     
  4. Duster

    Duster 1st gear

    Hoh hoijaa näitä laki esityksiä. Työntäkööt nuo poliitikot ja kaikenmaailman pellet nuo esityksensä perseeseen.

    Jos mulla auton kyydissä rupee janottaa niin yks vitun hailee tommosille laille.

    Vittu tää Suomi menee ihan perse maaks.

    Seuraavaks kaikkiin autoihin alko lukot ja omistaja maksaa viulut. :-x
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ihan hyvä juttu jos kielletään, sekavaa auto kultturia on nähty ihan tarpeeksi. Eikä tartte viskoa pullojakaan pitkin tien varsia.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo ja luonnollisesti jatkossa ei saa päihtyneitä ottaa ollenkaan kyytiinkään turvallisuus syistä. Nehän voi vaikka hypätä kännissä vauhdissa autosta ulos tai vetää käkkäristä tai tarttua rattiin!
    Polisiisi sitten puhalluttaa koko konkkaronkan tien päällä , ja jos viisari vilahtaa yli 0.5, niin jalkamieheksi vaan..

    Loppuu hommat takseilta ja kännikuskeilta :wink:

    Kyllä kaikki päättömätkin valvontakelvottomat laitkin ovat mahtavia eikö juu!
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tarkoitus oli aloittaa keskustelua tässä vapaassa maassa, -ja se alkoi.. mun pointti ei menny nimettelömmälle oikee jakeluu, mut keskustelu aukes, hyvä niin.. Jos tollai ajettelis ni ku ollaa selvin päin menty linttarokkimiitinkiin ja siel vasta korkattu, viinaa ois jäjlellä(???) ja paluu matka ei onnais ennen ku on viinat juotu.. Hei herätkää pahvit! Nyt asiallisia kommentteja kaikilta (olitte sitten thyyningg, kristillisraittiuslestaadius ym alakulttuurijaoksii? Katu on on meille kaikille sama JA NYT TAAS RAJOITETAAN PERUSOIKEUKSIA! Taas mä kusen muurahaispesään ku nousuhumalassani yritän saada asiallista keskuskustelua aiheesta. No pää on auki ja nyt kaikki oma mielipide tänne! Odotan ASIALLISTA PUOLUEETONTA TOSI REHELLISTÄ KANTAAOTTOVAA viestiä HENKKA TURUUST joka voitti meidän perheen galluppin kuka tän foorumin aiallisin ku käytiin lukee kaikkie´n mielenkiintoisten profiilia. Myös MUKI MOPEMAN VILKUNA B50 JONI TOLPPA STW58 MICKU SUPERBIRD JA TIETTY KÄD-1
     
  8. rt72

    rt72 1st gear

    Taitaa olla taas tällanen rahankeräyslakialoite, alkuun kaadellaan juomat pois ja jos ei jengi usko ni laitetaan sakko päälle! Kyllähän tähän maahan näitä idiootteja mahtuu, joilta onnistuu tämmösenkin lain tekeminen ja voimaan saattaminen. Valitettavasti.
     
  9. Tweek

    Tweek Gearhead

    Pitää sit vissiin hakea piilteemasta ylimääränen kusipoika takakonttiin,glökit sinne ja letkut takapenkille.Siitä sitten vaan nappia painelemaan.Ei näy pulloja ei.. Heh,kaverin kaverille tuli jenkkilästä haaste,kun oli siellä ajellu autolla jossa avattu pullo.Tuumas vaan et tulkoon hakemaan sinne rosikseen.Eivät tainneet tulla.
     
  10. Destroyers

    Destroyers 1st gear

    Jos tuo laki menee läpi (epäilen vahvasti), niin seuraavaksi ne sitten kieltää kännissä auton kyydissä olon.
    Mitähän vitun merkitystä sillä on juoko auton matkustajat viinaa vai ei.
    Haluaisin kuulla sen idiootin, joka ton homman on keksiny, perustelut. Mahtas olla koomista kuultavaa.
     
  11. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Noo tuskin ne maisitissa olevan kyyditystä kieltää, tai sitten jää useampi taksikuski työttömäksi ja siitähän se vasta mökä nousee. Pitää sitten vissiin juoda nopeammin bileissä tai vähemmän.
     
  12. villek

    villek 1st gear

    Jos tosiaan voi mennä läpi tuollainen laki joka kieltää autossa tissuttelun, voin jo nyt vakuuttaa etten tule sitä noudattamaan!
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    No sitten kehittelemään pissapojan säiliö siitä letku sisään ei ole avattuja pulloja autossa.Ja jos joku haluaa tuninkia niin voihan siihen laitta moottorin (pissapoikaan)ei tarvi imeä jos ei ole enään voimia.Painaa napista .Taas ois miettimistä että mikä lakipykälä sen kieltää.Onneksi me suomaliset olaan kekseliästä kansaa.
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    "kummaliseksi on maailma menny, nuoret tytöt juo viinaa ja raavaat miehet syö salaattia..."
    Tupakanpoltto on varmaan seuraavana kieltoehdotuksena, kuskihan saattaa häiriintyä savusta...
    Eipä silti jos toi menee läpi niin täytyypi tarjota huikat konstaapelille ku se tulee kertoo asiasta...
    Ja ensimmäisenä päivänä lain voimaan tultua voitas mennä eduskuntatalon eteen porukalla korkkaan pullot, mieluummin avoautot ensimmäisinä jotta näkevät paremmin kuinka monta pulloa siellä korkataan ja juodaan kerralla...
    Kippistä vaan :grin:
     
  15. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Ei tommonen laki mene läpi!
    miten ne isokenkäset sitten sitä konjakkia imee mersun takapenkillä!
     
  16. B 50

    B 50 Gearhead

    Tommosen lain aikaan ois hauska narauttaa ekalla kusitauolla 3.75 litranen viski auki. Pääsis kuskikin ajoissa himaan...
     
  17. Hexa

    Hexa 1st gear

    Laitanpa vanista loputkin lasit mustiksi, niin saapi juopotella rauhassa. Vajaat putelit meneekin sitten kätevästi takapenkin alle lokeroon. Jos laittais vielä sen "pullotelineen" kun ei pöytää vissiin saa olla. Ja telineeseen "I Love Rhodes" -mukit viitteeksi... :lol: :lol: :lol:
     
  18. Hexa

    Hexa 1st gear

    Loput porukasta jäi pihalle nauramaan, moittivat. Siis perhepotretin paikka, kuski ensiksi: :odroll: :lol: :lol: ja takapenkki :lol: :lol: :lol: :lol: Harvemmin kyllä on näin suuri laulukuoro, mutta silti...
     
  19. fullpower

    fullpower Gearhead

    Joop no johan menee naurettavaksi. Noo-o kahta kauheempi ränni päälle ja hevillä ei luovuteta.:wink: Holhotaan sitä nyt aikuisia immeisiä. Rupee pikku hiljaa ramasemaan tuo hirvee holhoominen. Joskus ihmettelen ,että miltä galaxilta nuo laki esitykset tulevat.
     
  20. pannupää

    pannupää Gearhead

    Lujalla rotestimielellä kävin ihan periaatteesta Pontiacin takapenkillä siemaisemassa hieman viinaa. Laulelinkin siinä soreasti. Pistää ihan oikeasti vihaksi nämä älyttömyydet.
     

Kerro tästä muillekin!