Vikakoodi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja CCZ28, 30.9.2020.

 1. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Blazer 2001
  Vikakoodi p0420 - katalysaattori järjestelmän tehokkuus alle rajan lohko 1 , eli lambda vika ?
  Tämä on 3 anturilla niin mikä näistä antureista on nyt rikki ?
   
 2. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Äkkiä tulkittuna, toi on vasemman katalysaattorin vikakoodi, ei happitunnistimen vika (bank 1 on vasen ja bank 2 on oikea).
   
 3. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Katalysaattori vikakoodi ?
  Pakosarjat tulee molemmilta puolin näissä on lambdat kummallakin puolen ja yhtyvät yhdeksi putkeksi ja sitten on katalysaattori vai onko kaksikin kattia lähes peräkkäin ja sitten tulee kolmas lambda.
   
 4. puusilmä

  puusilmä Gearhead

  Mulla toi koodi taisi tulla kun katalysaattori oli kypsä - 97 GMC Safarista. Muistaakseni se järjestelmä vertailee niitä etulambdojen arvoja siihen katalysaattorin jälkeiseen ja jos ei muutosta tapahdu riittävästi, niin päättelee että katti on kypsä. Voihan varmaan lambdoissakin olla vikaa
   
 5. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Lambdan vikakoodit on eri. Jos on vain yksi katin jälkeinen lambda, se on silti bank 1...
   
 6. Hukka86

  Hukka86 2nd gear

  Juurikin noin että katalysaattorin teho riittämätön toi on aika yleinen vag ja tais olla toyotissa noissa mainituissa korjaukseen käytetään lambdan koroke holkkia takimmaisen lambdan alla.
   

Kerro tästä muillekin!