Vilkkuongelmaa Letukka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jussi Camino-64, 13.6.2011.

  1. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Vanhan Letukan (1964) vasen takavilkku ei pelitä. Vika on rattiputkessa olevassa kontaktiosassa. Purin ratin pois ja yritin irrottaa muovista "keinukatkaisijaa" siitä muovisesta vilkun rungosta. Näin olisin saanut ne messinkiset kontaktiosat näkyviin ja nähnyt onko "keinukatkaisijasta" lähtenyt paloja. Väänsin härpäkettä hiukan ruuvarilla.....liikkuu mutta ei suostu lähtemään irti. Hiukan kun olisin vielä vääntänyt olisi kuulunut se tuttu....."naps".
    Saan sen käteeni kyllä purkamalla koko ratinpas...n mutta jos olisi joku kikka-kolmonen sen pelkän muoviosan irrottamiselle, olisin mielissäni.
    Katsastaja kohta naputtelee jo kynällä pöytää......
     
  2. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

  3. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Just sitä osaa. Onko konstia?
     
  4. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

  5. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Kiitos erittäin paljon sinulle. Minulla on kyllä hiukan erilainen mutta näillä päästään eteenpäin. Rattiputkea en tosin ajattelekaan irrottaa.
    Kiitos vielä kerran.
     

Kerro tästä muillekin!