vilkkurele naksuttelee itsestään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 17.11.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kun esim vilkkurele rikkoutuu niin löystyykö se niinku tavallaan koska se jää vilkuttamisen jälkeen naksuttelemaan omia aikojaan?

  Vika on uuskoppasessa Chevyssä jossa on hätävilkuille oma rele. Se hätävilkkurele siellä naksuttaa. Menee vaan näköjään viikkokausia että saa uuden releen.

  Aikoinaan dieselvolvossa oli hehkuaikarele samanlainen naksuttelija mutta se saattoi lätkäistä hehkut päälle vaikka puoleksi tunniksi.

  Kumma kun naksuttaa turhaankin muttei vilkuta. :eek:
   
 2. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Ota pois.
   
 3. vesahintsala

  vesahintsala 1st gear

  ei toimi vilkut kun ottaa releen pois :( Erehdyin että siinä olisi hätävilkuille oma rele :oops: toinen rinnalla olikin valonvaihtorele ja kun senkin nappasin pois, ei toiminut enää lyhyetkään :odroll: ja kun laitoin releet takasin lopputulos oli että valoautomatiikka jäi pois pelistä ja naksutus ei loppunu enää ollenkaan. :( :( :(

  Vaikuttaa aika oudolta. Havaitsin myöhemmin ajaessa että naksutus saattaa tauota kun vilauttaa vilkkua jompaan kumpaan suuntaan. Olisko vika sittenkin viiksessä? millainen se koneisto siinä on? :-?
   
 4. HEKULIINI

  HEKULIINI 1st gear

  Eihän se rele voi naksahtaa, jos ei se saa herätettä. Eriasia sitten jos naksuu liian hitaasti tai nopiaan...
   
 5. 251265

  251265 1st gear

  eikös rele jää "räpsymään omiaan" jos herätevirtaska on liian heikko??
  mittaa piruuttas..
   
 6. vesahintsala

  vesahintsala 1st gear

  uusikin rele naksuttelee satunnaisesti omiaan muttei läheskään niin paljon kuin vanha rele. Havaitsin että jollakin tapaa vilkkuviiksen asento vaikuttaa asiaan. Onkohan viiksi vaihdettavissa himmeleineen vai vieläkö on vanha systeemi jossa koko koneisto on rattiputken ympärillä jotei aivan joka jannu osaakaan kasata? Ja viiksi pelkkä tikku josta lähtee johto?

  Mittaaminen on toivotonta releen hankalan paikan takia
   
 7. 251265

  251265 1st gear

  pelkkä CRC:n ruikkiminen viiksen liittimiin voi sanoa kovan sanan..
  (ja kannattaahan relekin uuteen vaihtaa kun ne on "ilmaisia".. )8)
   
 8. nixu85

  nixu85 1st gear

  mulla oli yhessä kaksnelikymppi volvossa sama homma. vilkkurele naksutti todella äänekkäästi ja ärsyttävästi :mad: pitkään pähkäilin ja vaihtelin relettä toiseen... sitten kiristin meisselillä releen littimiä niin se herkes :lol: kokeiles sitä
   

Kerro tästä muillekin!