Vilkkurele palaa!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kustum4evo, 2.12.2002.

 1. kustum4evo

  kustum4evo Gearhead

  mikäs on ku mulla amazonissa polttaa vilkkureleen.Autoon on vaihdettu alkuper.B16 tilalle B20 vissiin 140stä volvosta ja noi sähköt on tehty vähän miten sattuu...

  ostin auton just joku aika sit ja kun tietämättäni ajattelin et alkuper. releessä oli joku vika ku se lakkas toimimasta niin vaihoin toisen releen,toimi oman aikansa ja kärähti sekin,no vaihdettiin vielä yks rele joka kärähti oikein kunnolla...releen menevien apikojohtojen päällä olevat kutistesukatkin oli osittain sulanut!!Eli jostain tulee vissiin isoja ampeerimääriä,mut mistä. Laturi kuitenkin lataa ihan niinkuin pitääkin(13,50-14,00V)

  Kaikki polttimot vaihdoin 21W,mut ei auttanut ku kokeiltiin yhdellä releellä,joka hetken vilkutuksen jälkeen alkoi lämmetä aika kivasti..

  en tiedä onko vika sit vilkkuvivussa?? vai kiertääkö releen kautta sähköä jonnekin muualle,ku eihän mittarivaloissa pitäis näkyä vilkkumista-siis sellaista pientä-

  no sanokaa viisaat miehet jotain!?!? :???:
   
 2. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Onko vika molempiin suuntiin vilkuttaessa.Todennäköisesti johto kulunut puhki ja lyö maihin.
   

Kerro tästä muillekin!