Vinkki: Tööttikehä Cadillac 1959

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja EVO X, 20.10.2009.

 1. EVO X

  EVO X Gearhead

  Kuten -59:n omistajat ovat varmaan huomanneet, ovat ratin tööttirenkaat yleensä katki vähintään toispuoleisesti näistä vehkeistä ja ehjiä on hankala saada ja ne maksaa paljon. Esimerkikis CaddyDaddy myy ebayssä vastaavaa Reproa hintaan 750USD + rahti + tulli.

  Itse teetin kaverilla nimeltä Mike Aldana, joka toimittaa kehiään myös CaddyDaddylle! Nämä ringit tehdään teräksestä, joten rikki näitä ei saa ihan niin helposti kuin noita silumiinisia. Itse en ymmärrä ihmisiä jotka maksavat 1500$ NOS:sta kun kestävemmän saa kolmasosalla. Ulkoisesti osa on täysin identtinen alkuperäisen kanssa, ja sen korkeus on myös tarkastettu, sillä mitoissa on ollut joillakin heittoa. Hinta on 460USD ja postitus Suomeen 50USD eli 510usd ennen tullia. Euroissahan tuo näillä kursseilla teki siis 360€. Vaikkei tuokaan ole halpa, niin väittäisin että entistjät ovat silti valmiita maksamaan sen. Kukin sitten kohdallaan miettii mitä tuon tullin kanssa tekee.

  Yhteyttä Mikeen voi ottaa: mikealdana@sbcglobal.net

  Kaveri vastaa yleensä seuraavaan päivään mennessä, ja toimitusaika osalla on 1kk. Maksua ei vaadita ennen kuin osa on valmis.

  Suosittelen!

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!