Vintage tyylistä spoilerilistaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Cocco Bill, 27.4.2015.

  1. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Hakusessa semmoista vanhanaikaista,matalaa ja profiililtaan "kolmiomaista"tai edes sinnepäin olevaa taipuisaa,kevyttä(ei reikien porailua) tavaraa että voisi itse "tuunata"matalan spoilerin 60-70-luvun jenkkiin takaluukun päälle.
    Olisi siis oltava asiallisen näköinen ja näyttäisi jopa aikakauden tarvikeosaltakin.

    Joo,tiedän että Ebayssä on tuollaisia eri nykyautomalleihin olevia samanlaisia pätkiä joista voi kyllä muokata sopivan,mutta niiden profiili on liian kaarevaa"nykyaikaa",muuten ok.

    Tuli tilattua moinen kokeeksi että näkee livenä eikä se näytä järkevältä kuin johonkin nyky muovivehkeeseen,korkeus kyllä hyvä.

    Löytyyhän sieltä vintage orkkis-spoilereitakin jos jonkinmoisia sadoilla taaloilla eri muskeleihin,vaan en tarvi orkkiksia ruuvikiinnitteisiä joita rupean sahailemaan pilalle eikä niitä voi sika säkissä ostaa merkkikohtaisia kun mitoiltaankin eli voi tulla liian lyhyt saati oudot muodot kun eivät muovattavissa.

    Tiedätte mitä tyylillisesti ajan takaa kun tuumitte jonkun Challenger T/A-Javelin-Ford luiskaperissä tms tai vaikka nyt Mirafiori,vanhan Bemarin tai 305-505 Pösö tyylistä joka ei tarvi olla noin korkeaakaan ja voi ise pitkästä pätkästä muokata takaluukun osan ja päätypalat molemminpuolin.
    Ideoita?
     
  2. Weijari

    Weijari Gearhead

    dyykkaa jostain joku pakkauspahvilista ja laita lasikuidut päälle tai osta Kapa-levyä ( Pahvi vaahto pahvi ), liimaa siitä aihio ja kuiduta se?
     
  3. F-body

    F-body Gearhead

    Uretaaanilevystä saa tehtyä helposti just haluamansa mallisen. Lasikuiduttaa vaan ja paikoilleen.
     

Kerro tästä muillekin!