Viperiin vanteet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja teron, 17.6.2007.

  1. teron

    teron 1st gear

    Onko hyviä vihjeitä, mistä kannattaisi kysellä uusia vanteita RT/10 Viperiin?

    Vakiot näkyvät olevan kokoa 10"*17" tuumaa edessä ja 13"*17" takana. Ajattelin päivittää tuumaa suuremmiksi. 19" taitaa mennä kanssa vielä.

    Pultteja on kuusi, mutta en vielä mitannut jakoa. Tietääkö joku ulkoa? Eikös jenkit yleensä tee kaikki autot samoilla jaoilla?

    kiitti,
    tero
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

    Jako on 6x4.5" eli 6x114.3 mm, ainoat jenkit joissa on sama jako ovat 91-04 Dakota ja 98-03 Durango.
    Luonnollisesti näin koska Viperin suunnittelu on lähtenyt osittain Dakotan pohjalta> esim. etuakselistossa on muutenkin yhtäläisyyksiä jaon lisäksi.
    Kuitenkaan em. kärryjen vanteet ei oikein sovi Viperiin, sillä niissä on offset tyypillisesti +25.4mm, kun Viperissä taitaa jo etuvanteissa olla +50.8mm ja takana vieläkin enemmän.
     
  3. -nikke-

    -nikke- Gearhead

  4. teron

    teron 1st gear

    Jep, taitaa olla halvin paikka ostaa jenkeistä huutokaupasta. Rahti ei oo kumminkaan halpa ja saattaa olla hiukan hankala palauttaa, jos ovat kierot yms...

    Saattaa olla kuitenkin hinta/laatu paras mesta, koska paikalliset kauppiaat Suomessa veloittavat kuitenkin rahdit ja pistävät vielä katteen päälle...
     
  5. cuda69

    cuda69 Gearhead

    ookko kysyny mikalta leather heavenilta?
     

Kerro tästä muillekin!