Viron kisat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 15.12.2014.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Mitä tarvitsee jos käy neppaamassa Viron puolella esim.Haapsalussa kävis vähän näyttelyy ja sitten racee koittamassa?Siis riittääkö meitin lisenssihommat?
     
  2. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Tierp on lähempänä :rotfl:
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Sassi,siellä liian hienoo meille maalaisille ja Virosta saa halapoo viinoo takaisin tullessa loppukesäksi rantasaanalle!!Virossa käy satasilla mutta Tierppiin pitää olla ainakin 2 tuhat lappusta!!Kaiken lisäksi se on meille lähempänä!!
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Meikäläiset lisenssi riittävät Virossa.
     
  5. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Ei mulla oo mitään lisenssiä kun kävin haapsalussa neppaamassa heinäkuussa!
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Eli ei tarvitse mitään Akk:n starttilupaa vai mikä se on mikä tarvitaan jos menee Ruotsiin vetämään kumia ruttuun?
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    Haapsalun american beauty kisa ei olekaan "virallinen". Käsittääkseni voi ajaa myös Virolaisella lisenssillä, ja se sit vastavuorosesti kelpaa täälläkin. Ainakin siellä taitaa toimia edelleen toi kertalisenssiasia.
    Ei tarvi mitään starttilupia, suunnilleen pelästyivät kun sellasta joskus kysyin. Lisenssikortti helpottaa ja nopeuttaa, sellasen ainakin ennen sai pyytämällä.
    "Radan kunto" saa tuolla kyllä helposti aivan uudet ulottuvuudet.
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Tarkoitus käydä porukalla fiilistelemässä tunnelmaa ja radan kunto tiedossa!!Pikkasen kartoitan mahdollisuuksia kun taitaa loppua SM-tasolla ajot ennen aikojaan ja ei kehtaa kalustoa pitää tallissa pölyttymässä.
     
  9. C-barge

    C-barge Gearhead

    No on se ainakin kerran elämässä koettava! Haapsalun rata taitaa pidoltaan olla paras Viron radoista, mut mukavaa on muuallakin. Ryhmäthän siellä on kovasti erilaisia kuin meillä, tolle cobaltille luontevin taitais olla Outlaw. Ryhmäkehitykseenkin kyllä pystyis vaikuttamaan, täältä päin akttivisin "virallinen" yhteydenpitäjä sinne taitaa olla nimimerkki pinola joka vuoden vaihteessa aloittaa myös fyyran johtokunnassa. Kristjan Veedlerin kautta saa myös informaatiota hyvin, löytyy facesta.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Virossa on mahdollista ajaa kertalisenssillä, jonka saa paikallisilta järjestäjiltä.
     

Kerro tästä muillekin!