Virranjakajan irroitus, SLANT SIX

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja masa5, 2.6.2009.

  1. masa5

    masa5 1st gear

    Aspenin virranjakaja pitäisi irroittaa korjausta varten.. kysynkin, että mahtuuko se tulemaan sielta nätisti pois? Entäs takaisin asennus, voiko pyörijän akseli mennä väärään asentoon?
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mahtuu. Voi. Muistaakseni slnatissa on jakajassa ratas, eli sen saa aika moneenkin asentoon.
     
  3. L.P.

    L.P. Gearhead

    Jakajan rattaassa vino hammastus, eli asennusvaiheessa akseli pyörähtää myötäpäivään noin 30 astetta, mikä tulee huomioida jotta saa asennettua samaan asentoon kuin pois ottaessa. Kannattaa pyöräyttää moottori ajoitusmerkin 0-kohtaan ja pyörijä 1-pytyn kohdalle. Tussilla voi merkata, mihin pyörijä osoittaa, mutta sekaisin se menee kuitenkin asennusvaiheessa.

    Jos ei halua vaihtaa virranjakajan kantta, niin kannen saa napsautettua irti jakajan ollessa paikallaan ja siirrettyä kaikkine johtoineen pois tieltä.
     
  4. masa5

    masa5 1st gear

    OK.. pyöritin koneen 0-kohtaan ja jakaja on nyt irroitettu. alipainekello menee ainakin vaihtoon.. mites tuo pyörijä lähtee pois akselilta? tiukassa on..
     
  5. pekkosbill

    pekkosbill 3rd gear

    ihan vetämällä pitäis irrota
     

Kerro tästä muillekin!