Virtuaalibudjettirojkti 1938 ford

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Smirkelimies, 13.5.2013.

  1. Smirkelimies

    Smirkelimies 3rd gear

    http://www.blocket.se/vasterbotten/Ford ... ?ca=11&w=3

    Ukkoutuva paskamahaäijä tässä haaveilee rodin rakentelusta. Jos tekis ensin virtuaalirojetina oheisen 1938 fordin. Kyseessä siis alle tuhannella eurolla ruottista ostettu tudor koppa ja runko. Siittä sitten jos rakentaisi virtuaalibudjettirottarodin:

    -Tekniikka vaikkapa teurastettavasta piilofarkkufarmarista, ei kalliita virityksiä.
    -Mikähän ois edullsin akselivaihtoehto.
    -Sisustus olisi ihan minimi "kuhan jotain" Koppa umpeen takaa ja puulava.
    -Kilikalimattaväri pintaan.
    -Ja paanalle

    Paljokohan pallaisi rahnaa minimissään? Tälläi onkin kiva rakennella :D Joku tietysti alkaa kyynistellä että rahan menohan riippuu mistä ja mitä ostaa, niinhnän se on, mutta noin niinkuin suunnilleen vaan jos arvioisi...Eikä tätä tartte niin vakavasti ottaa. No, saa sitä vittuillakin jos vituttaa.
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    No arvioidaan jotain...
    - piilofarmari mistä kone, laatikko, kardaani, rattiputki ym. olis ehkä tonnin
    - perä hiacesta jousineen satasen, kardaanin muutos ehkä toisen mokoman
    - etupäähän orkkistyylistä poikittaisakselia tai sitte jostain pikku gm:stä, aspenista tms. koko kelkka. muutama satanen menee näihinkin
    - korihommathan ei periaatteessa maksa mitään, jos ite tekee. Tarvikkeet nyt tietenkin kustantaa
    - pikkukilkkeisiin sitten palaakin yllättävän paljon rahaa, vaikka kuinka halvalla tekis. Tietty jos hankkii osat roskislavalta, eikä osta uutta, niin säästää. Mutta oliskohan arvio että viidellä tonnilla tollasen tekis minimissään
     
  3. Smirkelimies

    Smirkelimies 3rd gear

    OK, kiitos tiedoista. Lopputuloksena ois sitten viis tonnia maksanut kyhäelmä josta oisi aika vaikea päästä eroon koska kaikki oisi niin kehnoa palikkaa. Ja eipä se olisi pidemmän päälle itelle mieleinen. Oli ihan hyvä harjotus koska heti alkaa näyttää siltä että kannattaa ostaa ennemmin ruottista suht siisti entisöity tudor ja virittää lättäpäätä.

    http://www.blocket.se/orebro/Ford_Delux ... ?ca=11&w=3

    Joku tommonen ois meikän makuun. Aika alkuperänen päällepäin lievällä tekniikan piristyksellä. Kyllä tota jaksais kattella vähä pidenpääkin ja rouvakin tykkäisi... Kun ikää tulee lisää alkaa kattoo asioita pidemmällä aikajänteellä.
     

Kerro tästä muillekin!