vituix män

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja plymouth 71, 21.5.2010.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    kai se pitää vaihtaa tuo nimimerkiksi. sen siit saa ku pitää mennä ostaa kaikkii tän päivän hienoi juttui msd-boxia ja hei jakajaa mistä ei ymmärä yhtn mitn. vihdoin ja viimein auto siin kunnos et piti tänää ottaa ekat savut ja ajaa nokka sisään,ni ei kipinää minkään laista :mad: kaikki kytkennät ja jakajaan tehtävät muutokset tein ohjeen mukaan,mut silti ei pelitä. ois vaa pitäny luottaa vanhaan järki jakajaan. no onpahan hyvä syy ryyppää tänään :mad: 8)
     
  2. shark

    shark 3rd gear

    Onnittelut vaan sinne :lol:

    Itte ostin Moppeen ekaks Summitin boxin,ei kipinää.
    Sitten MSD boxi eikä pelannut ja asiantuntijan mukaan puolassa vika ,eli uusi Blaster,sama juttu.Kone penkkiin ja uusi MSD jakaja ja pelas ,jolloin ostin senkin.Kotia ,kone paikoilleen ,eikä kipunaa.

    Virta tuli,muttei lähtenyt käyntiin.Sitten tuli parempi sähkäri ja vika löyty.

    Kun veti avaimella starttiin ,niin hävis virta jonnekkin.
    Kaveri teki releen väliin ja heti jysähti.
    Onneks jäi paljon varaosia. :odroll:
    Hauskaa ja halpaahan tää harrastus on :rotfl:
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

    itsellä on nuo msd vehkeet, elikkä siis on ongelmia tiedossa :poff:
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    myy jake mulle ne ennen kuin meet repimään hiuksias sinne konehuoneeseen :wink:
     
  5. jukka63

    jukka63 1st gear

    Tohon voi olla niinkin yksinkertainen selitys,ei oo akussa virtaa tarpeeksi.Ite toissa vuonna ihmettelin msd:n kanssa.Startti pyöritti hyvin,motti ei lähtenyt tulille.Vikaa hakemaan,mitä ihmettä, ei kipinää,mitä on tapahtunut talviseisonnan aikana.Puolalle tuleva virta oli jotain 12,6 volttia,kyllähän tällä pitäis toimia.Akku lataukseen yön yli ja rupes pelittää :eek:
     

Kerro tästä muillekin!