Voi *****... autojen romuttamista (ei romulaista mitään)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja SQ, 14.9.2004.

  1. SQ

    SQ Gearhead

    En tiedä onko tämä linkki täällä aikaisemmin ollut kun ei haku toimi, mutta postataan silti. Itselle ainakin osui silmiin ensimmäistä kertaa.

    Tuolla on engelsmannien romuralleissaan tuhoamia autoja... Huhhuh! Engelsmannien omien (useita Rollseja, Daimlereita, yms. oli muutama harvinaisempikin peli) lisäksi pikaisella silmäilyllä näkyi useampia 50-luvun jenkkejä, muskeleita (Charger, Gran Torino, Mach1, Galaxie 500 jne...) ja varmaan pahimpana ehjäpeltisen näköinen Jensen Interceptor... Saunan takana olisi vielä tilaa... Ei kat näitä nyt sentään maailmassa ehdointahdoin rikottavaksi riitä?

    http://mysite.wanadoo-members.co.uk/Ato ... index.html
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    brittilässä auton käytön kustannukset on vielä kovemmat kuin täällä. Vanhaa pikkuprojektia ei kukaan halua (kämpät kalliita = tallit kohtuuttoman hintaisia).
    Nyt kaikki hakemaan sieltä erikoisuudet pois (joita sitten rahapulassa myydään ruotsiin ja itketään)
     
  3. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Voi ***tu tuolla tuhotaan sellasia millä täällä ajettais kymmeniä vuosia!

    Kyllä toi Javelin olis mulle kelvannu ENNEN tota raiskausta..

    [​IMG]
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    Minä en ole ikinä pitänyt (monty pythonia lainatakseni) paskan tärkeistä briteistä. Murahtelevat omalta saareltaan ja puuttuvat Euroopan asioihin. Ehkä Britannia kiilattiin joskus irti Euroopasta paremmalla menestyksellä kuin Turku irti Suomesta :lol: Turus ei mitään vikaa.
     
  5. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Saatana!!! :mad: Englanti on kehitysmaa ja on aina ollut!
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Joo, tästä oli vilkasta keskustelua ehkä puoli vuotta takaperin. Itte kahlasin tuolloin läpi aika kasan (vieläkin puistattaa) noita bangersien sivuja. Ko. toiminnan uhreina on siirtynyt autojen taivaaseen mm. MB 600, -58 Caddy, -59 Chevy, uudehkoja ja vähän vanhempiakin Limoja, Rolsseja, Jaggeja, Pyhimysvolvo jne.
    Tuohon verrattuna kotimainen romuralli tai jokkís on aika kilttiä touhua...
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

     
  8. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Tuollakin ol yks 57 Buicki ihan hyvän näköne ni ei kun kylki sisään vaan... Ihan hirveen näköstä hommaa tuo... Ja jos tuo eka kuva on se mistä se on tehty... Voi prkl mitä ne menee siellä tekemään... Ei tollasta saa jatkaa hajottaa nyt hyviä autoja... :soosoo: Ja vielä joku chargeriki menty romuttaa... Ihan pahaa tekee. Ja kun kattoo mistä ne on tehty jos noi kuvat pitää paikkasa... Aijaijai mitä hommaa. Vähä ku suomes jokkis homma mut kukaan ei sentään aja jokkista 58 cadillacilla....
     
  9. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Saatte monottaa mua tästä hyvästä jossain miitissä persuuksille..

    Autojahan ne vaan on ! ja mitä vähemmän niitä on sen harvinaisempia ne on ja arvo nousee ! :D :D :lol:
     
  10. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Ei nyt sentään, ne on ihan vaan mallikuvia (ainakin luulisin niin...)

    Britteihin olis viel joskus tarkotus mennä katsomaan romurallia, mutta kun ei ole aikaa/rahaa.

    Oletteko katsellut mistään autonmyyntisivuilta paljon projekteista pyydetäänbriteissä?
     
  11. boss 429

    boss 429 1st gear

    ?!?!

    Vi**u onks noi hulluja?!?!?!? Siis ei ihan heti itelle tulis mieleen tempasta omaa caaraa kilvistä pois ja ajaa jossain radalla tuhannen säpäleiksi. Nyt meni sit viimesetkin kunnioituksenrippeet engelsmanneja kohtaan :mad:
     
  12. B 50

    B 50 Gearhead

    Pisti silmään toisen `55 Roadmasterin kohdalla, että Kunnasvuon pukinsarvinen "naulapää" meni englantilaisiin ihan täydestä.
     
  13. homer

    homer Double Gearhead

  14. homer

    homer Double Gearhead

  15. perkele

    perkele Gearhead

    on tainnut lirahtaa virtsaa sperman sekaan kun on engelsmanneja tehty :soosoo:
     
  16. umeet_alikam

    umeet_alikam 1st gear

    ÄÄLIÖITÄHÄN NOI ON!!! Meikäläinenkin yrittää lähes ilman rahaa löytää varaosia projekteihin/uusia projekteja ja enkut romuttaa hyviä pelejä kilpaa! Ainoo lohtu on et niissä on sentään ratti väärällä puoleella, ei ne osaa sitäkään tehdä oikein!
     
  17. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Ei helv-ti :mad: :argue:

    Jokainen britti pitäis polttaa elävältä.... grrrrrrrr. Noita ei voi näyttää suomalaisille päättäjille. Saavat vielä vaikutteita ja alkavat verottamaan autoilijoita vielä kovemmin-> toivovat vielä että kaikille vanhemmille autoille kävisi samoin.

    Pitäisköhän paukuttaa jokaista täälläkin duunissa olevaa brittiä pataan............... molopäitä ovat.
     
  18. Sittana

    Sittana 1st gear

    Hyi prkl! Oikein huonoo teki kattella noita kuvia. Nyyh :cry:
     
  19. spinout

    spinout Gearhead

    >Englanti on kehitysmaa ja on aina ollut!

    Englanti on vain Ison-Britannian etelä- ja keskiosa. UK ei vissiin yhdysvaltalaisten mielestä kuulu Eurooppaan? eBayssa kun kattelee shipping-kuluja listattuna worldwide, niin toisinaan törmää tällaiseen: "Shipping to UK and Europe is.."

    Kyllä USAssakin rautaa vääntyy. Jossain Big Foot-romurallissa saa olla tarkkana, ettei pysäköi autoansa väärään riviin ja löydä autoansa pannukakkuna.. Noin vitsinä. Tosin ei siellä mitään harvinaisuuksia ja hyviä oldtimereita juuri tuhota.. jaa ei vai? 50-60-luvun Imperial Ghia limot olivat kuulemma hyviä ja kestäviä demolition derby-kisoihin (viimeinen liikkuva auto on voittaja).
     
  20. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Englannissa neljä vuotta asuneena pitää kyllä vähän puolustaa saarivaltakuntalaisia. Jenkkiautoja on siellä suhteessa vähemmän kuin Skandinaviassa mutta kyllähän siellä on autoja harrastettu hieman kauemmin kuin täällä. Esimerkiksi Veteran Sports Car Club taidettiin perustaa ennen toista maailmansotaa ja Santa Podissa kiihdytettiin kilpaa jo nelisenkymmentä vuotta sitten.

    Mitä tuohon romuralliin tulee niin samalla tavalla siellä kirjoiteltiin harrastelehdissä kuin täälläkin paitsi että ne autot ovat kuulemma reporttereidenkin mielestä usein aika paljon huonompikuntoisia kuin mitä kuvista voisi päätellä. Tokihan siellä on muutama hurja erikoisuudentavoittelijakin joka teurastaa paremman projektin mutta aika vähissä he ovat...
     

Kerro tästä muillekin!