Voi Thyyning!?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Mudracer, 3.3.2004.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Eikö jenkkiosat mene kaupaksi kun Turun Us-partsin hyllyt on täynnä eurokatiskojen ihmehimmeliprismatunaustakavalohässäköitä?? Onko Karpolla noin kova vaikutus??

    Vaihtakaa nimeksi Eurotrashtyyning-parts :grin:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Itse olen omistanut kumpiakin sekä euroautoja että jenkkejä. Nykyinen on taas japski sitä enen oli jenkke.
    En lähtisi noin ylimielisesti julistamaan. minusta löytyy sekä hienoja jenkkejä niin kuin euro autojakin. On täysin verrattavissa että joku rakentaa jotain euro kinneriä ja laitaa siihen levikkeitä ym ym sii hen että joku jenkki fanaatikko laitaa jotain -50 -60 -70 luvun jenkki autoa ja etsii siihen osia kuumeisesti ympäriinsä ja puunaa ja kiilottaa.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Samoin tsadin uspartsissa on nykyään eri loosseja ja sisäänkäyntejä tunareille ja jenkkijees äijille. Taitaa vielä toi haipervomanssikin oll aerillään sytytystullpa/öljyputsari osastosta.
     
  4. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Ei ne mene, kun jenkkiautoharrastajilla menee kaikki rahat bensaan ja viinaan. Jospa valtion toissapäivänä lanseeraama viina-ale parantaisi tilannetta.
     
  5. Rubberduck

    Rubberduck 1st gear

    Eikös se ole mukava, että "thyning"palikat saa jenkkiosakaupasta? Jenkkimies voi vaivihkaa ostaa lintulaudan "emännän" Hondan takaluukun päälle ilman että tarvitsee luimuilla tunnistamisen pelossa tekopartaan ja lippalakkiin pukeutuneena tuunausliikkeessä. Mainehan siinä menisi ja katu-uskottavuus... :smile:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    kuvastanee enempikin k.o putkan suhtautumista jenkkiosien myyntiin eli pakko sillä asenteella/hinnoilla on hakea ostajakuntaa muualtakin. Ei ole itse tullut ostettua tavaraa sieltä eläessään kuin 4 kertaa ja niistäkin kolmesta on tullut reklamaatiokamaa ja hintahan ei koskaan ole ollut edullinen. Ehkäpä thyyningistä irtoaa markkoja helpommin. Ei ainakaan harrastajia järki pakota joten tuskin rahatkaan...
     
  7. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Ei kannata myydä pelkkää amerikan-osaa kun on Racers Placea ja Part Corneria jne.
    josta saa henkilökohtaisempaa palvelua edullisimmin hinnoin
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    eli thyningin myynti on kannattavampaa=löysää rahaa liikenteessä vaiko mistä kiikkaa
     
  9. NHRA

    NHRA 1st gear

    Viimeksi kun tarkistin niin US-Parts(kin) oli liikeyritys, eli ihan varmaan koittavat myydä sellaista mikä menee kaupan. Ja tuolle thyyningille tuntuu sosiaalinen tilaus olevan tällä hetkellä. Lisäksi US-Partsilla on tietynlainen kokemus vähän erikoisempien autonosien kanssa, ja valmiit maahantuonti- ym. systeemit.

    Sama logiikka tuossa pelaa kuin FHRA/FTCA:n kanssa: käytetään hyväksi olemassa olevaa systeemiä uusien asiakkaiden houkutteluun.
     
  10. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Niinpä ne ajat muuttuu ennen oltiin niin jenkkiä.

    Nyt täytyy vissiin hommata se tekoparta että kehtaa mennä ovesta sisälle tonne partsiin!! Eiku täytyykin ehdottaa jos ne tekis takaoven satunnaisille jenkkiautoilijoille jottei mene maine :smile: kun tai jos sieltä joutuu jotain hakemaan.
     
  11. towncar

    towncar 1st gear

    Jos suomessa olisi eri liikeet jenkki harrastajille ja muille ni kyllä me jenkkiharrastajat olis niitä jotka siitä kärsis: ei meitä niin montaa ole , että useampi kauppa pysyisi pystyssä meidän ostovoimalla. Vähän kauppoja, korkeempia hintoja. Luulisin , että noi tuuninki rojut pitävät kauppoja pystyssä ja siinä sivussa voivat myydä jenkkiosia . Nykyisin ku internet autta meitä vertailemaan hintoja ja ostamaan mistä haluamme vaikeuttaa vielä enemmän kauppoja pitämään markinaalinsa voiton puolella.
     
  12. Hexa

    Hexa 1st gear

    Taitaa olla sama tilanne kuin kuntosaleilla. Niissäkin pitää ostaa "täyden palvelun kortti" kaikkine jumppineen, perinteistä salikorttia ei tahdo saada. Uudet kortit maksaa 5 kertaa enemmän kuin wanhan kansan reilu punttitreeni. Raha otetaan tietysti sieltä, mistä se helpoimmin irtoaa. Siis fitness-tipuilta. Silti en vaihda Chevyä Nipponiin enkä rupea käymään jossain spinningissä...
     
  13. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Kumpa noist vauhtikaupoista sais villasukkia ja kasvorasvoja niin ei tarttis valita missä käy.Ittee ei haittaa jos noikin olisi noisa myynnis.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    onneks on ollut ja tulee olemaankin vain amrikkalaisiin keskittyneitä varaosaputkia joten eihän ton usa-partsin katoaminen valikoimasta ole mikään menetys. Ei sitä harrastajan ole ennekään kannattanut käyttää (taloudellisesti) mutta nyt vielä vähemmän...
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onpas arka aihe. Sehän on vaan hyvä, että saa osat molempiin harrastekohteisiin samasta narikasta. Eikös ketään ole närästänyt se, että usapartsi on myynyt veneosia jo vuosia??? Niitähän ostaa vaan kipparilakkiset kiiltävähampaiset rantaruåtsalaiset.
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kuka saatanan tampio tämänkin tänne on siirtäny? Eikös näillä tunareilla ole muuten tarpeeks juttua vai :grin:,,, youkki.

    Nyt jonkun herneimuri starttaa jo!!

    Ja kävin just veneen osia sieltä ostamassa kun ne himmelit oli sinne ilmestyny.

    Ja aika ihme juttu kun en osaa sanaakaan ruotsia Jå vist tai muutaman? mitähän noikin tarkoittaa eikä sitä kipparilakkiakaan ole vielä tullut hommattua.
    Mulle ainakin sopii yhteen jenkkimoottoriset veneet ja jenkkihylsyt paremmin yhteen kuin sianpillun lailla kiiltävä karvanoppa"raketti"
    Ja jos vertaa Us-partsin hintoja "oikeaan" veneliikkeeseen niin partsin hinnat pärjää vitun hyvin. Volvo Pentan vetolaitteen tiivistesarjan lähtöhinta oli 96€ repikää siitä, pussillinen o-renkaita ja pari stefaa. Oikeassa veneliikkeessa X3.

    Ja toisaalta voi se thyyningmyynti olla hyväkin jos sitten jenkkiosien hintojen jatkuvat korotuspaineet ei olis niin kovat. (toiveajattelua)
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olisit ostanut Volvo Pentan tiivisteet Biltemasta, oisit saanut samat kamat vielä puolta halvemmalla. Ne on käypästä tavaraa siellä, vaikka suurin osa piilteman tavarasta onki peetä.
     
  18. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Totta ja 280 Volvon vetolaiteen ristikko on sama kun -60 luvun Valjantin kardaanin ristikko mut vertaa hintaa niin maksaa 1/3 Volvon hinnasta.
     

Kerro tästä muillekin!