Voiko virkamiehen päätöksestä valittaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja hzemax, 30.9.2011.

  1. JKF

    JKF Gearhead

    Työmatkan varrelle on alettu tehdä liikenneympyrää. Kylteissä lukee, että valmistuu 11/2012, eli yli vuoden meinaavat turata siinä kahden tien risteyksessä. :mad:

    Ehkä siihen tulee jotain tälläistä:
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^ethän marjamäen tietyömaasta juttele? naureskeltiin samaa, miten voi homma kestää niin kauan.. kymmenen kuukauden kesäloma? ei sillä, just siihen kohtaan tulee ympyrä tarpeeseen. raskas liikenne niillä nurkilla on lisääntyny muutaman viime vuoden aikana erittäin paljon, eikä oo varmasti kiva jonotella kolmion tai sen stop-merkin takana rekan ratissa vasemmalle kääntymistä tiettyihin aikoihin päivästä. tilanne olis aavistuksen eri, jos ihmiset noudattaisivat viime vuonna tullutta kuudenkympin rajoitusta.. ja näyttäispä vielä vähän siltä, et ei ihan pienimmästä päästä ympyrää ole se tekeillä oleva.
     
  3. JKF

    JKF Gearhead

    ^ Juurikin samainen tietyömaa kyseessä. Kyllähän se tuossa kohtaa varmaan tarpeeseen tulee. Kiinnittänyt huomiota kanssa, että nytkin kun siinä tietyömaalla on 30km/h rajoitus, niin suurin osa siitä päästelee liki 60 vauhdilla läpi ja moni varmaan lähemmäs 80 vauhtia, ja varsinkin ne jotka eivät siellä 100 aluella uskalla ajaa edes sitä sallittua nopeutta.
     
  4. gomopar

    gomopar Gearhead

    Enpä ole ite ajanut tuon Marjamäen kiertoliittymätyömaan kautta mutta erilaista palautetta siitä olen kyllä kuullut. 30 kmh rajoitusta on ehättänyt poliisitkin ihmetteleen. Ely-keskuksen lupapäätös nopeusrajoitukselle lienee koko urakka-ajalle joten kun ne kerran sinne pystytetään niin mitä niitä sitten vaihtelemaan. Mainittakoon että työn tilaaja on Lempäälän kunta joten siihen suuntaan voi lyödä palautetta menemään jos alkaa pahasti tökkimään :)
     
  5. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    on ne työmiehet käyny ainakin joinain iltoina lähtiessään huputtamassa ne merkit, siitä pisteet.
     
  6. cuda69

    cuda69 Gearhead

    täälä tekivät vähä turhan pienen ympyrän,oli istutukset ja kaikki,jonku ministerin piti tulla ympyrän "avajaisiin,"edellisenä yönä lavettikuski oli yrittänyt selvitä ympyrästä, oli vienyt mennessään kukat ja kivetykset oli pitkin ajorataa. :rotfl:
     
  7. daimleri

    daimleri Gearhead

    ei suinkaan 8) vaan oivallinen tapa saada 50% kaistoista 100 %:sesti julkisen (?) liikenteen käyttöön jolloin voidaan jälleen todeta miten paljon "sujuvampaa" sillä kaistalla on kuin sillä viereisellä aina tukossa olevalle. lisäksi tuo tarjoaa näppärän keinon sakottaa (ja saada siis jälleen edes hieman lisää rahaa valtion aina tyhjään kassaan) niitä jotka kuitenkin uskaltavat, joko tyhmyyttään tai typeryyttään, uhmata tuota mahtikieltoa

    swiddu, löytyisipä jostain se selkärankainen joka ääneen uskaltaisi myöntää että esim. stadissa tehdään tarkoituksella, mutu, autolla liikkuminen aivan totaalisen vaikeaksi :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

    elävä esimerkki,

    viime viikolla itä-pasilasta itäänpäin, tapahtuma-aika keskellä päivää abt. 13-14 aikoihin, ei juurikaan ruuhkaa, ns. "normimäärä" kikkareita kadulla. sieltä nordenskjöldinkadun/aleksis kivenkadun/ratapihantien (mikä se nyt sit onkaan kadun nimi siinä missä teollisuuskadun toinen pää on) kohdalta teollisuuskadulle ja siitä kuliksen sillalle, laskeskelin 8 valo-ohjattua risteystä, niistä 5 sai pysähtyä

    vattu, vihreä aalto ....... ????? minne menit, minne katosit

    ja ei, valoista ei lähdetty lappu lattiassa vaan ihan rajoitusten mukaan liikuttiin

    vittu
     
  8. ajomies

    ajomies Gearhead

    Niin keksivät kun ei tahtonut kenelläkään olla kellot oikeassa ajassa, tai ei ymmärretty mitä niissä merkeissä esitettiin. Näin yksinkertaistettiin asia, että ne yksinkertaisetkin sen sisästäisivät.
     
  9. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Täälläpäinkin on jo alettu customoimaan uusien rajotusten kohdalla.
    Poliisi kerää kai kreikalle rahaa, ettei mene verotulot harakoille.

    Demokratiahan toimii, sikäli että uudet rajotukset swiduttaa vaan niitä jotka kyseistä tietä käyttää. Ei siis suurinta osaa väestöstä.

    Ennen oli kai tiemestareita, jotka katteli vähän et miten kovaa teillä voi ajella
    ja rajotella niitä sen mukaan. Tää on vissiin semmosta "elä laita kissaa mikroon" tyylistä holhousta prkl.

    Tulee tossa autossa istuttua melkein 3 tuntii päivässä työmatkalla, et ei kauheesti tarttis ainakaan sitä aikaa lisätä, tosin ELY keskuksen virkamies voi kaiketi lisätä ajeluihinsa kuluneen "lisäajan" saataviinsa. 5 minuutia päivässä on aikas paljon vuodessa.

    Eipä helpota työvoiman liikkuvuutta se,, ei.
     
  10. ajomies

    ajomies Gearhead

    Kerron hyvän konstin vähentää tota autossa istumista, muuta lähemmäs työmaata tai sitten mene töihin lähemmäs. Ellei nuo vaihtoehdot käy niin sitten ei kun voi voi....
     
  11. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Arvasin et joku tähän tarttuu.

    Saisin varmaan töitä lähempääkin, mut oon niin tottunu tsadiin. Ligekin on ihan eri ko junteis.

    Kysehän oli siis työvoiman liikkuvuudesta. Bussi tai juna ei kulje ja on noit työkalui tollai 100kg.

    Lahden suunnalta käy päivittäin töissä helsingissä aikas paljon väkeä omalla tai työnantajan autolla.

    Kuka ttu sitä tsadia rakentais ku maalaiset? Ei kai siellä duunarit asu. :eek:
     
  12. ajomies

    ajomies Gearhead

    No ei kai siinä sitten ole mitään valittamistakaan, ihan oma valinta.
     
  13. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Äläsnyt, itäkeskuksessa ja vuosaaressa tuhansia moniosaajia, lyhyen työmatkan (sossu maksaa matkat) hujauttaa metrolla kohta Espooseenkin töihin... :poff:

    -Mikä tässä yhtälössä mättää.... :odroll:
     
  14. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Metrossa huono viedä 100kg työkaluja :D Eikä mullo varaa putkiossin palkalla asuu zadis. Mä teen kämppii joitten neliöhinnoil vuosiliksalla sais vessan.

    Asia oli et vituttaa ku täällä maalla aletaan niuhottaa jostain vn,, mutkista, ja alisrvioidaan paikallisten/tienkäyttäjien ajo/olosuhteitten arviointikykyä.

    Täällä niitä kiemuroita riittää, niin myös tervehenkistä suhtautumista niihin.

    Kyllähän siä zadissa mällejä tulee ku sataa/lunta mut onha siellä niitä autojaki, :odroll:
     
  15. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    jopas otti Ajomiehen asenne lujille. Mikäs piipertäjä lienee.
     
  16. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Menin ehkä liian pitkälle :eek:
     
  17. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mutzi sai sakot turvavyöstä aiheetta, polliisi nokialla puhallutti fatzin ja toivotti jo hyvää matkaa ja sit alko vänkäämään että rouvalla ei ollu turvavöitä. ja kun hän on sellanen ylivarovainen mummeli että ei liiku auto ennen ku on vyöt kiinni. toinen poliisi sano 55e ja toinen korjas että eiku 35e. kiusaavat aiheetta vanhoja ihmisiä. mutsi sano että sukulaisia on poliiseja...
    , tunteeko muut näitä nokian jetsoneja on paikallislehden yleisönosastolla ollu kuulemma muutki kokenu samaa aiheettomia sakkoja.

    mä oisin jos oisin ollu kyydissä kyl kysyny että ootteko jo raisa räsäsen tapauksen selvittäny kun kerkiätte mummoja väijyä puskissa. siitä ilosta parikymppiä ois voinu sakkoo maksaa.
     
  18. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    8/10 :eek:
     
  19. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Häh? ockso! Vittuuko täällä keulii!

    Hyvä topic vissiin ihan jotain muuta kysyin miä :eek:
     
  20. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Mikähelvetinkat tuntuu olevan ihan ok tyyppi ainaski meilläpäin, noista värivammasista puhumattakaan
     

Kerro tästä muillekin!