Voimaa vai slantsix?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja AteV8, 18.3.2004.

  1. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

  2. black label

    black label 1st gear

    A-body kun tuli meidän perheeseen niin se oli nöyrällä kutosella ja automaatilla, sen jälkeen kutonen heivattiin pois ja kasi tilalle. Sen jälkeen tuli kireempi kasi ja automaattikin sai siirtyä manuaalin tieltä. Sen jälkeen tuli vieläkin kiireisempi kasi. Ja nyt lopuksi voi todeta että on ikävä sitä kutosta ja automaattia=(
     
  3. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    meikälääsen miälestä kyllähän kutonen on luja ikiliikkuja verrattuna sb:hin meikäläänen on vaan on tykästyny bb mopariihin nykyysin, se on samalla lailla helevetin varma kones kun kuutonenki, nua pikkulohkot ei vaan tunnu sellaasilta notta viittiis oikeen pihaansa keräällä. ja onhan se niin notta jos kutonen ei käynnisty on suuri peleko nottei aurinkokaan nouse.
     
  4. ht64

    ht64 3rd gear

Kerro tästä muillekin!