Voimattomat pyyhkijät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja daavidson, 19.3.2008.

  1. daavidson

    daavidson 1st gear

    Moro.
    Kyseessä -89 dieseli vani. Mikähän mahtaa olla ratkaisu ongelmaan kun pyyhkijät on voimattomat = Kun laittaa pyyhkijät päälle niin ne nytkähtää noin sentin, sit jonkun ajan päästä taas sentin kunnes ne on nytkähdellyt melkein yläasentoon, sit normisti alasentoon. Jos laittaa suoraan nopeammalle nopeudelle niin pyyhkii hyvin. Jonkin aikaa kun käytää nopealla, niin sen jälkeen saattaa alkaa toimia normaalisti hitaallakin...Tihkulla sama juttu.
     
  2. L.P.

    L.P. Gearhead

    Onkohan jotkut liittimet hapettuneet pahasti, moottorin päästä?
    Kulmavaihde kulunut liiaksi?
    Relevika?

    Nuo taitaa olla helpoimmat tarkistaa
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

    tulipas mieleen, että eräässä käyttökinnerissäni oli sama vika. syy löytyi "karasta" johon tulee pyyhkijän varret kiinni. eli ne olivat ruostuneet sen verran, että ajoittain jumittivat samaaan tyyliin, kuin vanisi pyyhkijät...
     
  4. daavidson

    daavidson 1st gear

    Kiitti neuvoista,pitää tutkia.
     

Kerro tästä muillekin!